صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 63

موضوع: احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش
    تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن

فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    19 پست

قطعا اگر این ***** بشه

تا بخواد یه آپ جدید کمی رشد کنه سریع *****ش میکنند نمیزارن کار به اینجا بکشه!

5. تعداد تشکر ها از armincity به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام فکر نمیکنم این اتفاق بیوفته جز چند نفر همه مخالفند با *****ینگ تلگرام

7. تعداد تشکر ها از mr.sia به دلیل پست مفید

عضو جدید hmydcm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tar.gz نمایش پست ها
    اصولا فرهنگ غنی نبایستی اجازه میداد که مردم [به قول بعضی دوستان] به انحطاط کشیده بشن پس چطور شد!؟
    تلگرام نباشه یه برنامه دیگه؛ همونطور که بعضی دوستان اشاره کردن کار ما اینه که صورت مسئله ها رو پاک میکنیم و خیالمون راحت که مشکلو حل کردیم!
    به نظرم افرادی که فکر میکنن صاحب نظرن و نظر میدن باید راه کار هم ارائه بدن! اگه نمیتونیم پس نسخه نپیچیم (لطفا)
    من به عنوان یک شخص عادی بهترین راهکار رو در فرهنگ سازی، اون در هم در سطح پایین کلاس های درسی می دونم. علاوه برآنکه در همین شبکه های اجتماعی هم میشه در سطح وسیع به فرهنگ سازی و الگوسازی صحیح پرداخت. اینها فقط حرف نیست. خود من به شخصه برای این مهم دست به کار شدم.

البته من منظور شمارو از انحطاط فرهنگی نفهمیدم اما کلا فرهنگ چیز ثابتی نیست. در طول زمان براثر عوامل مختلف تغییر می کنه. اگر جایی به اشتباه رفتیم خب می تونم برگردیم و خودمون رو اصلاح کنیم.
    به طور مثال اگر امروزه میزان مصرف مواد مخدر زیاد شده خب باید ریشه یابی بشه. علت اون می تونه مشکلات اقتصادی و خانوادگی باشه. خب پس باید روی این مشکلات کار کنیم.
    ویرایش توسط hmydcm : October 11th, 2017 در ساعت 16:22

9. تعداد تشکر ها از hmydcm به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hmydcm نمایش پست ها
    شما می تونید اسم پوشالی یا هر اسم دیگه ای برای کانال های تلگرام انتخاب کنید... این به هیچ عنوان واقعیت رو تغییر نخواهد.

من تا حدودی قسمت آخر حرف شمارو قبول دارم. اما علت ***** کردن تلگرام این چیزهایی نیست که شما می فرمایید . علت ***** کردن تلگرام اینکه تلگرام تونسته به یک رسانه قدرتمند تبدیل بشه.. رسانه ای که در برخی موارد می تونه مفید عمل کنه و صدای مردم باشه.
    اینکه در برخی کانال های معدود محتوای پ.ر.ن یا ضد انقلاب گذاشته میشه باید درِ این رسانه تخته بشه؟ یا اگر تخلفی صورت گرفته به صورت موردی رسیدگی بشه؟

+ نقاط قوت و نقاط ضعف تلگرام رو بگذارید کنارهم. حالا بدون پیش داوری سبک سنگین کنید ببینید کدام یک سنگین تر و کدوم یک سبک تر هست. اگر نقاط ضعف سنگین تر بود؛ تلگرام رو ***** کنید. ما هم موافقیم.
    این مورد رو هم اضافه کنید
    بنده که تو کار پوشاک هستم روی سایت خیلی باید احتیاط کنم که مبادا فی لتر نشم
    ولی فروشنده های توی تلگرام حتی لوازم ج ن س ی هم می فروشن
    خوب شما حالا بگید؟
    منی که کاملا تحت کنترل شدید فی لتر شدن هستم ولی یه کانال تلگرامی به راحتی تصاویری میزاره که اگر من بخوام اون عکس رو روی سایتم استفاده کنم به ساعت نمی کشه سایت رو درش رو تخته می کنن

11. تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن keyhan7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    130 پست

تلگرام که فییلتر نمیشه پس همه یه کانال بزنن کارشونو ادامه بدن
    اپارات هم همین کاروکنه چه عیبی داره

این بدبختی مسئولینه که این طرز فکرو دارن رواج میدن

- - - Updated - - -

و اصلا هم نگران نباشید اگر کیفیت خدمات پایین میاد تلگرام اپدیت های خوبی میده تا چند اپدیت بعدی همه چی فراهم میشه اگر نشد ما رباط های قوی میسازیم

13. تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش
    تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن

فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟

با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
    کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
    الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست

15. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    104
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
    کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
    الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست
    جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
    برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
    وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
    ویرایش توسط cheapmizban : October 11th, 2017 در ساعت 21:56

17. تعداد تشکر ها ازcheapmizban به دلیل پست مفید

عضو انجمن abbas141 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    546
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    283 پست

سلام

ببینید محصولات ایراین بد نیست و اپلیکیشن های ایرانی هم بدنیستند ولی خوب ما باید بپذیریم که تلگرام یک سیستم قدرتمند هست . و ما توی ایران با این طرز تفکری که مسئولین ما دارند من بعید میدونم تا سال ها اینقدر پیشرفت کنیم که بتوانیم چیزی مثل تلگرام رو بسازیم .

از یک ایده خوب توی ایران حمایت که نمیشه هیچ ، اینقدر سنگ هم میندازن که طرف جمع کنه بره ، الان این سیستم نماد اعتماد الکترونیک رو راه انداختن برای حمایت از کسب و کار ها ، اقا کدوم حمایت فقط ما توی این سیستم داریم پول میدیریم که بیان ما رو بیچاره کنن .

خدایی تو کدوم سایت خارجی دیدید که مجبورش کنند یه خر وار لوگو پایین سایتش بزاره ؟

شما یک ایده خوب رو میای توی ایران راه بندازی ، توی خیلی از کشور ها بهش کمک میکنن ، وام میدهن و... یا حداقل بهش کار ندارند ، توی ایران شما یه چیزی مثل تلگرام رو هم بخواهید راه بندازید ، نه تنها بهتون کمک نمیکنن بلکه میگن بیا اقا اول بسم الله مجوز بگیر ، یه چند میلیونی اول به ما بده تا حالا شاید *****ت نکردیم .

حالا با همه این بدبختی ها یک ایده موفق میشه ، مثل تاینی موویز ، خوب مسئولین می بینن عجب ایده پول سازی ، ایول چرا شما پولش رو ببری ، ما خودمون میبریم ، میگرنت به جرم واهی یه پرونده هم برات میسازن که کلا بدبخت تر شی . خوب توی این وضعیت کدوم اپلیکیشنی پیشرفت میکنه ؟؟

به قول یکی از دوستان توی همین تاپیک : باید کلا اینترنت ایران رو جمع کنیم ، این جوری تمامی مسائل رفع میشه ، مردم بردن همون سنگ کاغذ قیچی خودشون رو بازی کنن .
    - سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی

19. تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cheapmizban نمایش پست ها
    جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
    برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
    وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
    دقیقا یک نمونه از طرز فکر جهان سومی
    جهان سوم به کشور هایی گفته میشه که تفکراتی همچون شما دارند و جهان اول به کشور هایی گفته میشه تا برای جذب کاربران داخلی یا خارجی با علم روز دنیا پیش میرن و بهترین سرویس رو به کاربران ارائه می کنند و در زمان شکست هم از دولت تقاضای حذف رقبا رو نمی کنند
    شما اگر توانایی پیاده سازی سیستمی رو ندارید که مورد توجه کاربران قرار بگیره و خود مردم سرویس شما رو انتخاب کنند و مقصر رو هم هر کسی جز خودتون می دونید با عرض تاسف باید بگم شما به هیچ وجه مناسب این کار نیستید و احتمالا هر زمینه فعالیتی که خود شما مسائل مدیریتی رو در اختیار دارید، نیستید.
    توصیه بنده کارمند شدن در یک شرکت با یک رهبر کارکشته با تفکر درست و مناسب هست
    هم برای خودتون خوب هست هم کشورتون
    ویرایش توسط navid2zp : October 12th, 2017 در ساعت 00:35

21. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)