صفحه 21 از 24 نخستنخست ... 111718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 232

موضوع: پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

عضو انجمن ShahreServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

با عرض سلام و خسته نباشید

پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز

پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
    256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
    512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
    768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
    1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان

این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !

مشخصات سرور اصلی :
    - سی پی یو Xeon 8 هسته !
    دیتاسنتر NetDirekt
    - پورت 1 گیگابیت در ثانیه
    - امکان تست قبل از خرید

جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید

لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار

.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
    در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید

- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
    - پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
    - تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.
    ویرایش توسط ShahreServer : August 22nd, 2010 در ساعت 01:29
    http://ShahreServer.com
    سرور مجازی از 10.000 تومان |-| نمایندگی هاست لینوکس |-| هاستینگ

2. تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.SalaR نمایش پست ها
    اگر تحویل سریع سرور بهتون واقعا انقدر ضروری بود چرا همون اول زمان تحویل رو باهاشون طی نکردید؟
    کسی که سرور احتیاج داره میره میخره .
    اگر خدماتشون ایراد داشت با این سرعت سرورشون تکمیل نمیشد
    شنیدن کی بود مانند ....
    حالا ما که خریداریم اومدیم نظر دادیم شما رو نمیدونم چرا سنگ و به سینه میزنی تو امضاتونم که چیزی نیست بگیم از کارمندانید.
    ------------------------------
    ایشون مثل اینکه از هر جا سرور میگیرن میدونن تو ایران مشتری زیاد دارن اذیت میکنن شون.
    کلاً هیچ ارزونی بی علت نیست.
    مام 3 روزه قراره تا 1 ساعت دیگه درست شه ( همون قضیه 1 روز بعد از ظهر )
    فقط 1روز طول کشید ایشون فیش پرداختی رو تأیید کنه . حالا دیگه نمیدونم تیکت های فنی چه جوریاس

این نقل قول برای ۲ ماه پیش است و اگر من می‌دونستم ایشان این گونه برخوردی با مشتری‌شان دارند هرگز خریداری نمی‌کردم
    من ۲ماه از ایشان سرویس داشتم و هزینه‌ی این ماه را نیز پرداخت کردم که سایت‌شان ۲-۳ روزی داون بود و بعد از
    یک روز که پشت تلفن من را سر دواندند گفتند مشخصات پرداخت را به gmail شان بفرستم

فرستادم و vps که به علت تاخیر پرداخت down شده بود را run کردند و البته تیکت من که درخواست تایید پرداخت
    و صاف شدن صورتحساب موجود در whmcs را داشتم بدون پاسخ بسته شد!!

دو روز بعد vps دوباره down شد و پس از ۳۰ ساعت که از تیکت زدن من گذشت
    یک نفر دیگر به نام مسعود در تیکت پاسخ داد که صورتحساب پرداخت نشده دارید!!! (ناهماهنگی و بی توجهی را ببینید)

بعد هم آقای تمیس گفتند فقط تیکت بزنید و در جواب سوالی که چرا تیکت ها یک روز طول می‌کشد تا جواب داده شود گفتند : حتما بچه‌ها کار داشتند!!! و تلفن را روی من قطع کردند

خلاصه این که اکنون ۲ روز از این داون شدن گذشته و تمامی تیکت های من را بسته اند بدون تایید پرداخت و حتی یک پاسخ کوتاه نمی دهند

در تماس تلفنی امروز صبح ایشان ضمن بی احترامی و بی شعور خطاب کردن من گفتند که باید صبر کنی
    و وقتی میگویم تا کی برای یک پااسخ تیکت باید صبر کنم می گویند : تا وقتی موقع اش برسد!!

ضمنا این تماس تلفنی ضبط شده و به اطلاع ایشان رساندم که چنانچه این vps را که هزینه آن پرداخت شده run نکنید
    به عنوان گواه حرف هایم تا ظهر امروز اینجا قرار خواهم داد
    ...

5. تعداد تشکر ها ازAlborz به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

ای بابا من 30 خط اینجا تایپ کردم .نمیدانم چرا تائید نشد .هیچ حرف بدی زده نشده بود.فقط جریان یک وی پی اس را که از این شرکت خریداری کرده بودم بازگو کردم تا بقیه به این مشکل دچار نشوند.اما تائید نشد.

به امید روزی که حداقل در نت پارتی بازی وجود نداشته باشد.

7. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن baghebahar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    262
    تشکر شده در
    194 پست

من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
    فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
    داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
    -----------
    به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
    ----------------
    پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند

9. تعداد تشکر ها ازbaghebahar به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط baghebahar نمایش پست ها
    من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
    فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
    داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
    -----------
    به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
    ----------------
    پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند
    سرور های این شرکت مشکل زیاد داره.تا تمام فایل هایی که روی وی پی اس دارید حذف نشده و آی پی بلوک نشده(حتی درخواست خسارت هم ممکن از شما بشه )پیشنهاد میدم به یک شرکت حرفه ای و با سابقه انتقال بدهید.

11. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو جدید Dr.SalaR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    85 پست

من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید
    Soft98.iR

13. تعداد تشکر ها ازDr.SalaR به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.SalaR نمایش پست ها
    من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید

ای کاش تنها این بود.نه تنها به بهانه استفاده زیاد تمام فایل های من از بین رفت و یک شبه آی پی بسته شد .بلکه ادعای 180 دلار خسارت هم داشتند .

عجب .... پیدا میشه.جالب تر اینکه در تاپیک :
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/

کامل این ماجرا را شرح دادم .اما تائید نمیشه و پست های بعدی هم همچنین بدون دلیل در این تاپیک تائید نمی شوند .فقط یک پست در دفاع از شرکت تائید شد

15. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو جدید al_bozorgi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    19 پست

فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.

اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
    بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
    زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
    بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.

اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
    من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
    تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :

17. تعداد تشکر ها ازal_bozorgi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط al_bozorgi نمایش پست ها
    فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.

اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
    بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
    زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
    بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.

اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
    من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
    تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :
    اینطور که پیداست این شگرد شرکت شهر سرور می باشد که بعد از مدتی vps را از دسترس خارج می کنند و کاری میکنند که طرف بیخیال هزینه بشه و خودش منتقل کنه.(البته اگر چیزی باقی مانده باشد)

دیگه شانسی هست .باز خوبه که درخواست 180 دلار خسارت نکردند از شما.

کیسه درست کردن برای پر کردنش هم از هیچ کاری دریغ نمی کنند.دوستانی که در تاپیک های دیگر در جواب انتقاد ها عرض میکردند :"بیخودی آبروی کسی نبرید" پس الان دیگر پاسخی ندارند.این افراد و حتی ح.دم تنها گوشه ای از قربانیان کلاه برداری این شرکت هستیم.منتظر پست های بقیه باشید .روز به روز زیاد میشه
    صفحات ابتدایی این تاپیک را بخونید .حتی اگر از دوستان کسی سوالی در مورد ارزان بودن بیش از حد و.... داشته با پاسخ تند و جبهه گیری برخی افراد مواجه شدند.

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

سلام

از قدیم گفتن " به سر آمده حکیم است "

دوستان عزیز خواهش می کنم قبل از خرید هر نوع سرویسی از فورشنده یه تحقیق یا سرچ ساده انجام بدین که همه چیز دستتون بیاد !

20. تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ShahreServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

سلام به همه
    به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
    دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!

1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
    2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
    3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
    4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
    5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
    6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟

در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟

اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟

ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
    ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟

ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!

انشا الله موفق و سربلند باشید!
    http://ShahreServer.com
    سرور مجازی از 10.000 تومان |-| نمایندگی هاست لینوکس |-| هاستینگ

22. تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید

صفحه 21 از 24 نخستنخست ... 111718192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)