سلام ، خسته نباشید ، نظر اکثر دوستان خوندم ، خیلی جالب بود ، ولی بیشتر دوستان نظرهاشون یجور بود و فقط در حد هاستینگ و سرور و ..... هست

اما من نظرم کاملا متفاوت هست ، ایده من خیلی ساده هست و درامد بالایی داره ولی یه مشکل هست ... خب بریم سر ایده ...

ایده من یه کانال تلگرامی هست ... کانالی که ممبر بالایی داشته باشه و بازدید بالای 100ک داشته باشه ...

در امد از کانال های تلگرامی از روزی 5 هزار تومن شروع میشه تا روزی 5 میلیون شایدم بالاتر ...

یه کانالی رو براتون مثال میزنم که اصلا فکرشو نمیکنید که درامدش 2 تا 3 میلیون در روز باشه ( به این نکته توجه کنید که روزی 2 تا 3 میلیون در امدش هست ، ماهی نه یا سالانه نه )

حالا این کانال اسمش چیه ؟؟؟ یه کانالی که پست هاش همش چرت و پرت ، همش +18 و اسمش هم خیلی ضایع ( خواستین تو پی میگم )

خلاصه از من میشنوی ، الان دور دوره تلگرام هست و پول های زیادی هم دارن درمیارن یه سری هاااا

اگه بتونی یه کانال با 500 ک ممبر و 100 تا 200 ک بازدید بخری یا راه اندازی کنی و ممبر بخری از جای معتبر و ... میتونی با صرف وقت کم ، پول خوبی در روز در بیاری ، پست هارو هم میتونی کپی پست کنی

اطلاعات بیشتر خواستی پی وی در خدمتم

یا حق