نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: دیتاسنتر برج میلاد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    103 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    سلام

لطفا با دقت بخونید ( همه دوستان )

ما سال گذشته قصد کلوکیشن داشتیم سرورم خریداری کردیم ببریم آسیاتک تمام کارها انجام شده بود ، ما یل طولایی تو کانتر استرایک داریم و از همه لحاظ یا از ما ریپ میزنن یا دی داس میدن ، هرجام که بگید رفتیم ، خود دیتا سنتر آسیاتک بخاطر دی داس سرورای آسیاگیم و تهران گیمینگ رو قطع کرد ، تهران گیمینگ به مدت 2 ماه سروراش قطع بود و احتمالا بردن به همین برج میلاد و آسیاگیم هم الان احتمالا همونجاست و مستقیما دست خود آسیاتک هست ، خود آسیاتک بخاطر همین "دوتا" دی داس میخورد و یکماه زیر اتک بود که باعث بروز مشکل برای بزرگترین سایتهای ایران شده بود

بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم

الان اگر بخوام صحبت کنم فردا سرور همتون میره رو هوا ، ببخشید اینقدر واضح صحبت کردم ، ینی شده مثل سرورای وارز هلند که اصلا پیگیری نمیشه

دیتاسنتری نیست که ما نرفته باشیم ، شرکت واسطه نیست که مارو رد نکرده باشه ، فقط پولو میگرفتن و فرداش سرور قطع میکردن با اینکه بهشون تذکر داده بودیم و اونا قبول کردن که جلو دی داسو میگیرن ، با اون قوانینشون که همه رو دور میزنن فقط بره ***ی

حالا از اینا که بگذریم گفتم شاید آسیاتک یه حرکت جدی رو شروع کرده " اینجا یه ولی هست " که دوستانم بهش اشاره کردن

اگر قرار باشه تمام بار ترافیک شرکتهای مختلف فقط از همین دوتا فایروال مبدا و مقصد عبور کنه ، با زمانی که آسیاتک تاسیس شد و همین حرفارو میزد ، پس در برج میلاد هم همین اتفاق میوفته چون اون زمانم همین حرفارو میزدن
    سلام
    خوشحال میشم اگر در خصوص مشکلاتی که فرمودید و دنبال راه حل هستید فردا تا قبل از ساعت 4 با ما تماس داشته باشید بدون اقراق میتونیم میزبانیتونرو انجام بدهیم تا به صورت ملموس متوجه تفاوت زیر ساخت فراسو به نسبت خود اسیاتک باشید .
    فروش ویژه فراسو سامانه پاسارگاد
    برای دریافت آخرین اطلاعیه ها عضو کانال تلگرام فراسو شوید

2. تعداد تشکر ها از faraso به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)