نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
دوستی به بنده فرمود ایشون قبلا یک برند داشتن و همینجوری ناگهانی رها کردن و بعد از گذشت مدتی دوباره این برند و راه اندازی کردن
داخل همین انجمن هم بحثش پیش کشیده شد که البته پست ها پاک شدن
البته نمی دونم چقدر صحت داره و من تایید نمی کنم
موفق باشید
برند دیگه ای نبود همین برند بود که بستن و گفتن xlhost سرورها را مسدود کرده و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها

آقای رامین مدیر انجمن آقای وحید مدیر انجمن اگر وقت داشتین و فرصت کردین یک نیم نگاهی به تاپیک این کلاهبردار بیندازید.

درخواست من فقط و فقط مسدود کردن یوزر کاربری ایشان است، چون در این انجمن بعد از این مشکلات رفت و آمد دارند و باید این رفت و امد قطع شود و اگر این کار انجام نشود شما به کاربران تبعیض قائل می شوید و این درست نیست.

چه فایده داره ؟ وقتی فردا با یک اسم و یک برند دیگه وارد کار میشه و روز از نو روزی از نو ؟ هشتاد میلیون نفر آماده هستند که کلاه سر اونها بره
امثال این آقا و دهها کلاه برداری که تو این سالها تو این انجمن دیدیم هر چند ماه میان سر مردم را کلاه میزارند بعد برند عوض میکنند و نام کاربری هم بن شده باشه با نام کاربری جدید زحمت صد تا اسپم قانونی را تو سه روز میکشند و دوباره سر ملت را کلاه میزارند تا چند ماه بعد که آزیر خطر دوباره روشن میشه
اینجا هم با کلاه بردار زیاد کاری ندارن یعنی میگن به ما چه ؟ ما مهم برامون رونق انجمن هست و کاربر زیاد که بابتش تبلیغ بگیریم و سبیل هامون چرب تر بشه و کلاه سر شماها رفت به ....
یکی تاپیک خبری بزنه درجا بسته میشه ولی کلاه بردار هر چند تا تاپیک دلش بخواد میزنه و کسی هم اعتراض کنه دو سوته پست معترض حذف میشه
کاری کردن که اون چهار تا فروشنده معتبر هم برای حفظ آبرو کم کم فعالیت خودشان را اینجا متوقف کردن