نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 287

موضوع: فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    درود

موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه

درود

دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه

از اونجایی که فرمودید دانشجوی رشته حقوق هستید قطعاً به این موارد آگاه هستید :

موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه

در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند

شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده

------------

بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.

اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.

اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.

اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.

سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه

لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه

اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند

بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم

دوست عزیز بنده دانشجوی رشته حقوق نیستم و انصرافی بودم و الان کارشناسی ارشد رشته دیگه رو دارم ... سن و سالمون هم نسبتا کم نیست و عجول و کم حوصله نیستیم که بخوام حرفی رو همینجوری بزنم.

در مورد شکایت هم باز عنوان میکنم مستندات قول و قرار اعم از تلفنی یا مسیج در صورت اثبات از طرف شخص شما وجاهت قانونی داره و قابل پیگیری هست حال اگر بر این فرض هم بگیریم که در مورد قوانین شرکت شما قانون نوشته شده ایی باشه که در اساس نامه در سازمان ثیت اسناد ثبت شده باشه که بعید هم میدونم چون مراحل کاری زیادی رو میطلبه ... با این تفاسیر هم باز قابل پیگیری و اثبات فریب شما در فروش محصول وجود خواهد داشت اگر شما وکیل قانونی دارید میتونید همین حرف های بنده رو بهشون بگید و مشاوره بگیرید میفهمید که بنده چی دارم میگم و الکی حرف نمیزنم عزیز.

با همه این تفاسیر و داستان ها برادر عزیز بنده هم خوشحال میشم بصورت دوستانه و بدون دردسر این مشکل رو حل کنید و سوتفاهمی که بین شما و کاربران نظیر بنده پیش اومده ختم بخیر بشه

انصاف رو در نظر بگیرید و خودتون رو جای ما بزارید ...
    این شنبه ها کی تموم میشه آخر ؟
    آخرین بار شنبه همین هفته قرار بود مشکلات برطرف بشه درسته؟الان چند شنبه است؟
    نمیدونم چه اصراریه که آپدیت رو فقط به کسانی که لایسنس رو ایمیل میکنند بدید؟
    شما اطمینان رو دادید درست
    حرفتون هم متین
    ما هم میگیم بروی چشم اطمینان میکنیم
    اما لطفا یک زمان مشخص و قطعی برای ما تعیین کنید که دیگه کل سوتفاهم ها برطرف بشه و همه منتظر آپدیت واقعی باشیم
    ویرایش توسط kalak120 : September 12th, 2017 در ساعت 16:55

2. تعداد تشکر ها ازkalak120 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)