نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 287

موضوع: فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    دوستانی که قصد شکایت دارند در نظر داشته باشید فعالیت خود شما هم متاسفانه مشکل داره و قانونی نیست
    بهتره با تعامل این مشکل و حل کنید و با هم کنار بیاید
    ایشون اگر میخواست واقعا کلاهبرداری کنه می تونست اصلا فعالیتی نداشته باشه و جوابی هم نده
    ولی الان که داره همکاری می کنه خوب بهتره شما هم اجازه بدید تا مشکلات و برطرف کنه
    شما این همه صبر کردید
    1 هفته هم صبر کنید و نتیجه نهایی و مشاهده کنید
    اگر اتفاق خاصی رخ نداده بود و مثبت نبود روند کار به هماهنگی کامل اقدام قانونی کنید
    ولی مطمئن هستم اگر موضوع وب سایت موزیک و فیلم باشه برای خود شما هم مشکل ایجاد میشه بدون شک
    درواقع به نوعی اعتراف می کنید خودتون....
    موفق باشید

- - - Updated - - -

بنده خودم شخصا 8 ماه پیش درخواستی داشتم و هزینه اونم پرداخت کردم
    ولی متاسفانه هنوز کامل نشده
    اینم مستند:
    http://uupload.ir/files/c41_capture88.png
    مبلغش هم بیشتر از هزینه اسکریپت شما هست
    ولی هیچ وقت به ایشون فشار نیاوردم به چندلیل
    اولین دلیل این بود که مطمئنم هستم ایشون کلاهبردار نیست و خیالم از بابت مبلغ پرداختی راحته
    درسته عجله داشتم و تقریبا مشکل بزرگی برای من ایجاد شد ولی احتمال دادم که حتما برای ایشون هم مشکلی پیش اومده و درک می کنم
    مورد بعدی هم این بود که ایشون داخل چند موارد حساس به بنده کمک کرده بودن و نمی شد نادید گرفت
    در هر صورت شما اگه قانون خونده باشید هم خودتون خوب می دونید این جور صحبت کردن ها تهدید ها راه به جایی نمی بره
    پس در نتیجه منتظر باشید و جوسازی نکنید
    ایشون خودش تاپیک و آپدیت کرد و مجدد شما شروع کردید به ارسال مطالب این چنین
    1 درصد فرض کنید واقعا برا ایشون مشکلی پیش آمده و خودتون و جای اون بزارید
    موفق باشید

با سلام
    اول در مورد وجهه قانونی بودن کار ما: بنده تو کار فیلم و ... نیستم کارم اشتراک دانلود فایل های کاملا مجاز و طبق قوانین کشورمون هست .(دارای نماد اعتماد الکترونیکی و مورد تایید سایت ساماندهی)

دوم در مورد کلاهبردار بودن و یا نبودن ایشون: بنده هیچ نوع قضاوتی در مورد ایشون نکردم و فرمودم ایشون حق ما رو خورده و بخاطر ایرادات اسکریپت و عدم پشتیانی و عدم جوابگویی درست و عدم پایبندی به قول و قرارشون قبل از خرید (در مود شخص خود بنده که تقریبا داره دو ماه میشه ...بقیه رو اطلاعی ندارم) خواستار عودت وجه شدیم که با این حال ایشون نه به ما جواب درستی دادند و نه اینکه هزینه رو عودت دادند و نه اینکه اصلا خبری از عذر خواهی بود و نه از آپدیت ها و حل مشکلات و اد کردن آپشن های مد نظرمون(همونایی که قبل از خرید عنوان کردیم) با گذشت شنبه ها و ... خبری نشده که نشده...فقط دروغ و جواب سربالا جواب ما بوده تا به الان.
    تیکت بی جواب
    تلفن بی جواب
    تلفن خاموش
    و...و...
    اینها همه باعث نارضایتی ما از ایشون و محصولشون بوده و هست و برای همین درخواست عودت وجه داریم

اینکه شما میفرمایید ما 8 ماهه فلان مبلغ رو دادیم و ... برادر محترم هر کس مشکلات و دغدغه و گرفتاری های خودش رو داره نه شما از گرفتاری و مشکلات بنده اطلاع دارید و نه بنده... پس لطفا قضاوت نکنید.
    خود من بخاطر عجله در طراحی اختصاصی این هزینه رو کردم که کم هم نیست در قبال اسکریپت دانلود اون هم بصورت کد شده ... تا له الان هم متحمل خسارت هایی شدم از سوی کاریرانم

سوم هم دیشب یکی از اعضای فامیل بنده فوت شدند و بخاطر همین تا الان نه تونستم جواب تاپیک رو بدم نه اینکه برم دادگستری ... وگرنه تصمیمم جدی است و خواهم رفت چون ایشون با این همه تفاسیر حاضر به عودت وجه نیستند و نمی دونم چه اصراری دارند که تا به الان ما رو الاف خودشون کردند.

خود بنده به هیچ وجه آدم بد قولی نیستم در مورد شما هم قضاوتی نمیکنم اما درک کنید که بدقولی کردن و بازی دادن دیگران به بهانه های واهی و دروغ در مورد آپدیت و لایسنس و ... کاری شایسته و در خور ایشون و من و شما نیست.

موید باشید.
    ویرایش توسط kalak120 : September 12th, 2017 در ساعت 14:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)