به نظر من اگر این ایده رو به نحو درست توی ایران استفاده بشه خیلی خوبه
انجام کار های خوب و مفید که به جامعه کمک کنه ایده خوبی هست بجای این دیوانه بازیا![]()
به نظر من اگر این ایده رو به نحو درست توی ایران استفاده بشه خیلی خوبه
انجام کار های خوب و مفید که به جامعه کمک کنه ایده خوبی هست بجای این دیوانه بازیا![]()
ویرایش توسط hmydcm : September 6th, 2017 در ساعت 09:27
به نظر من اصلا دست کم نباید گرفت این مورد رو
سطح فکری و نگرشی افراد سن پایین و نوجوان متفاوت هست نسبت بهم و نسبت به بزرگسالان و جوانان و ...
بادی مراقب بود غفلت و سردرگمی که ممکنه برای فرد پیش بیاد اونو به کام مرگ میکشونه متاسفانه بعضیها به جای استفاده درست از قدرت فناوری دیجیتالی و اطلاعاتی و پیشرفت اونها دست زدن به همچین حرکاتی که چیزی جز مریض بودن و مشکل اساسی در اون فرد یا تیم نمیشه دید و یا حتی شاید مسئله بزرگتر از این حرفا باشه و با سیاست کثیف برخی مرتبط باشه
به هر حال اصلا دست کم نگیرید و تا جایی که میتونید اطلاع رسانی کنید
عجب بازی هست توی چین اجرا بشه خیلی خوبه![]()
مشکل نداشتن اطلاعات در حد دانش فنی هست
بنده نرم افزارشو تست کردم ابتدا درخواست میکنه لوکیشن رو باز کنید
و پشتیبان های انلاین داره
در صورتی که ازشون سرپیچی کنید در هر مرحله سعی میکنند شمارا بترسانند در صورتی که پشتیبان نمیدانست بالاخره بنده سر رشته ای در زمینه ایتی دارم ابتدا چند منطقه نزدیک منزل بنده رو نامبرد و تهدید کرد و بنده با ایپی اتصال توضیح
دادم که شما از طریق لوکیشن فقط متوجه میشید و این بازی هیچ توانایی ندارد اکانت رو فقط مسدود کردند
لذا فقط با بازی سکه های بیت کو میدن به کاربر و در اخر چون مدیر بازی مرحله 50 تعیین میکنه باید از بالاترین ارتقاع یا هر چیزی که خود مدیریت تشخیص بده به شما بگه که شما هیچ وقت به اون بیت کو ها نرسید
تا به حال امار مرگ 5 نفر بوده دو دختر و یک پسر بچه در کالیفرنیا و یک پسر همسن های 15 الی 16 سال در روسیه
علتشم ترسیدن از فرد و تشویق شدن به ارتکاب اون بازی بوده
و خوشبتانه این بازی از کل سطح اینترنت پاک شده اما خوب بالاخره دستی بعضی از افراد هست
درضمن ایپی های سرور بازیشون ف.ی.لتر هست ایران ف.ی.لتر کرده و از اپل استور نیز حذف شده بازی apk هم موجوده ولی تست نکردم .![]()
شاید فکر کنید مثلا تاوسطش رفتن ولش کنیم ولی کسی که حمایت میکنه بخاطر اینکه باید لوکشین همیشه فعال باشه فرد مقابل رو میترسونه میگه من داخل این منطقه اونجا خودم انجام بدم بیام بکشمت وغیره ... بیشتر این موضوع برای نوجوان هاپیش میاد که کمی هم ترس دارن
متاسفانه با توجه به اینکه در زمینه فرهنگ سازی برای تکنولوژی های نوین خیلی ضعیف هستیم احتمال اپیدمی شدن چنین بازی هایی در ایران اونم بصورت بومی خیلی زیاد هست که نیاز به دقت و توجه هم مسئولان و هم دوستان عزیز داره
من هرکاری میکنم نمیتونم درک کنم که برای یک بازی خودشون رو از ارتفاع میندازن پایین و ...
- - - Updated - - -
من هرکاری میکنم نمیتونم درک کنم که برای یک بازی خودشون رو از ارتفاع میندازن پایین و ...
دوستان این تاپیک زیر خاکی بود :دی
الکی بالا نیارید
در ضمن مطلب ش ارزش خوندن نداره چون کسی یک هزارم عقل داشته باشه همچین کاری نمکنه :دی
من یادتون باشه گفتم فاز اینایی که بازیو شروع می کنند نمی فهمم :|
امروز یک خانومی به من پیام داده بود فک می کرد من مدیر و سازنده این بازی هستم! واسم خیلی جالب شده بود و رفتم سراغ اینکه هم یک سرگرمی بشه واسم و هم اینکه ببینم فارش چیه!
دیدم حتی حاظره برای شروع بازی هزینه های زیاد هم بکنه!
انگیزش هم پرسیدم گفت کنجکاوی!! گفتم می دونی مرحله آخر بازی چیه؟ گفت آره. گفتم می دونی بیایی تو بازی نمی تونی خارج بشی؟ گفت آره!!!
انصافا وضعیته داریم ما :|
آخرش که گفتم من کلا تو این بازی کاره ای نیستم و اینا گفت می تونین کمکم کنین بازیو نصب کنم؟ :| گفتم نه چون آسیب به خودتونه :| یک ساعت نشستم نصیحتش کردم آخرش باز می خواست بازیو نصب کنه.
الان فازشونو فهمیدم من که!
مشکل روحی روانی دارن و فاز برمیدارن :|
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)