خطایی که هنگام ورود به پنل میده اسکرین گرفتم پیوست کردم؛ تقریبا ۲ روزه ثبت نام کردم اینطوریه![]()
خطایی که هنگام ورود به پنل میده اسکرین گرفتم پیوست کردم؛ تقریبا ۲ روزه ثبت نام کردم اینطوریه![]()
فعلا فقط ثبت نام کردم هنوز داخل پنل نشدم که سروری سفارش بدم یا مدرکی ارسال کنم؛ وقتی داخل سایت هتزنر میخوای سفارش بدی مثلا سرور مجازی؛ این صفحه رو میاره بعدش صفحه لاگین رو میاره و همچنین ثبت نام؛ چون قبلا ثبت نام نداشتم ثبت کردم ولی متاسفانه دو روزه موقع لاگین اون خطایی که اسکرین گرفتم رو میده
عرض کردم این پنل فقط برای هاست و دامین و مدیریت سرور هست
برای سفارش سرور نیست و شما وقتی ثبت نام فرمایید روز دوشنبه تا جمعه ازتون مدارک میخواند و وریفای میکنند اگر تایید بشه
بنابراین اگر هم وریفای بکنند از این پنل نمیتونید سرور سفارش دهید
- - - Updated - - -
این لینک برای خرید سرور مجازی هست
https://www.hetzner.com/virtual-server
روی order سفارش بزنید متوجه میشید وارد پنل robot میشه
بستگی داره باید پاسپورتتون مورد تایید خود دیتاسنتر باشه با برسی های که کردیم و مشکلات اخیری که بعضی افراد ایرانی برای دیتاسنتر هتزنر پیش اوردن و طی صحبتی که به صورت انلاین با اقای arno بخش فروش خدمات داشتیم
گفتن کمی سخت گیری هستش ولی ارائه میدن به ایرانیا بنابراین اگر مدارکتون رو تایید بکنند مثل پاپسورت و یا کارت ملی ترجمه شده و مواردی از این قبلی بعد 1 روز و یا در روز کاری تایید میکنند .
ولی پیشنهاد میکنم از مدارک ایرانی استفاده نکنید یه وقت مشکله دیگه یهو ممکنه پیش بیاد و تحریم و مواردی از این قبیل بشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)