های وب رو از هر لحاظ در اولویت قرار بدید واقعا کیفیت سرویس هاشون بی نظیره و فشفشه ها و هدیه ها هم عالیه
6545036322.png
سلام از اینترنت و بسته های همراه اول استفاده کنید سرعتش خوبه
یک مودم همراه بگیرید و تمام
البته این رو بهتون بگم که مودم همراه اختصاصی اون اپراتور رو نگیرید و از مودم های همراه موجود در بازار خرید کنید که تمام سیمکات تمام اپراتورها رو پشتیبانی میکنه
بله دوست عزیز td-lte
آره همشون سیمکارت میخورن و با ایرانسل من میتونی خرید کنی
سیمکارت روش هم اگر دائمیشونو بگیری که بسته هاش ارزونتره اما از نظر من همون اعتباریش که روشون هدیه میدن بسته
من تجربشو داشتم و دیدم دوستانی که به پیشنهاد من گرفتن و خیلی راضی بودن
هیچ سود یا ضرری برام نداره که بگیرید یا نگیرید
های وب هم خوبه اما من با ایرانسل خیلی راحتتر بودم تا شرکتهای دیگه ای که تا بحال استفاده کردم
امیدوارم شما هم کارتون راه بیفته
وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ
td-lte ایرانسل به صرفه هست
یک بسته داره 100 گیگ هفتگی 66 هزار تومان
ماهی 264 تومان میشه و 400 گیگ ترافیک با سرعت عالی
| تلگرام : @pooyashf
والا از لحاظ کیفیت من از مخابرات استان گلستان جهت گیمینگ راضی ام ، نسبت به شرکت های خصوصی شاید طرح و ... نداشته باشه و شبانه اش زیاد جالب نباشه اما پینگ مناسبی به اروپا دارم و اکثرا با دوستان خارجیم که بازی میکنیم صبحها بین 130 تا 140 ، ظهر 150 تا 180 ، غروب و شب بین 180 تا 220 .
از نظر من فقط شرکت نیست که این وسط مقصره بعضی اوقات نحوه کابل کشی شهری تا درب منزل زیر ساخت خونتون سیم کشی و ... هم بسیار مهم هست .
My mother told me I'd grow up to be a good man
سلام
اصلا سمت های وب نرید
پشتیبانی تلگرام و انلاین میگن تماس بگیرید میگم پس شما چه کاریه اید میگه تماس بگیرید
کلا مشکلاتش زیاده برای من که اینطور بود دیروز قطعی داشتم گفتن ساعت 7 درست میشه اما ساعت 7 زنگ زدم تلفن گویا میگفت 21 و ....
اما پشتیبانی من بی احترامی ندیدم تا حالا ازشون من بعضی وقتا واقعا کلافه میشم با لحن بدی باهاشون حرف میزنم اما هیچ چی نمیگن ، ای کاش سرویسشون طوری بود که کلافه نمیکرد تا به پشتیبانی با حوصله هم نیازی نبود
مخابرات اذربایجان شرقی زنگ زدم ادم میخوردبهش گفتم چرا پاچه میگری قطع کرد ، سمت مخابرات نری اصلا بهتره ولی لامصب پینگ تایمش یه چیز دیگه بود ، منظورم وقتی با کنسول کار میکنی
ویرایش توسط speednet : September 4th, 2017 در ساعت 18:05
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
td-lte irancell خیلی مناسب هست هم از لحاظ بسته هم سرعت(درصورتی که در محدوده مناسب باشید 50mb براحتی سرعت خواهید داشت)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)