با سلام
به نظرم آسیاتک بهتر از زیرساخت(رسپینا) میتواند میزبانی کند و این که پارس آنلاین هم میتوانید استفاده کنید
البته بستگی به میزان ترافیک داخلی شما دارد.
باتشکر
با سلام
به نظرم آسیاتک بهتر از زیرساخت(رسپینا) میتواند میزبانی کند و این که پارس آنلاین هم میتوانید استفاده کنید
البته بستگی به میزان ترافیک داخلی شما دارد.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
تشکر میکنم جناب سجادیه بخاطر اشتراک گذاشتن تجربتون.
ممکنه بپرسم علت اینکه آسیاتک رو به رسپینا ترجیح میدید چی هستش ؟
پارس آنلاین الان سرویس داریم پشتیبانی خوبی دارن فقط تنها مشکلی که هست نوسان و قطعی شکبه در طول روز حداقل 2 بار و همچنین هزینه ترافیک بالا؛ معمولا ترافیک ما هم داخلی هست. نمیدونم ممکنه بخاطر اینکه مشتری جدیدشون هستم زیاد رامون نمیدن.![]()
با سلام
ضمن تشکر از شما. کیفیت پورت به داخل و خارج ؟ هزینه های ترافیک به چه صورتن ؟ آیا ترافیک رایگان دارن ؟
ممنون جناب کریمی. جسارتا ممکنه سوال کنم شما چه شرکت هایی رو برای میزبانی سرورم پیشنهاد میکنین ؟ فقط شرکت هایی که به قرارداد و تعهدی که میدن پایبند باشند.
تشکر میکنم بزرگوار. بله از این بابت درست میفرمایید.
مشکل همینجاست که در هزینه های ترافیکشون خیلی سخت گیرند.
پردیس هم اصلا به کار نمیاد پورت بیشتر از 100 مگ نمیدن
با تشکر
سلام مجدد خدمت شما
مهندس هر جایی سرور کلوکیشن انجام میدین حتما قرارداد کتبی دریافت کنید !
شما بیان کنید استفاده شما از سرور چه خواهد بود که دوستان بهتر راهنمایی کنند؟
بنظر من اگه شرکتی پیدا کنین که یکی از رک های آسیاتک - برج میلاد رو اجاره کرده باشن شمام تو اون رک سرور کلوکیشن کنید نظر اولم هستش
اما اگه نبود رسپینا بعد اسیاتک آزادگان
بنظر من (رسپینا پورت خیلی خوبی به خارج داره و پایداری پورتش بیشتر نسبت به دیتاسنتر آسیاتک )
با سلام
دوستان از لحاظ گیم کدومش بهتره به نظر شما از لحاظ پینگ و ..
با سلام
ما هر دو مرکز کار کردیم و دسترسی ها و زیرساخت هاشون را آشنا هستیم - البته آسیاتک بستگی دارد کدام مرکز باشید - شهراد که پیشنهاد نمیشه اصلا!!! و سرعت عمل رسیدگی به مشکلات که مخصوصا نیاز به دسترسی فیزیکی دارد در آسیاتک بهتر هست تا زیرساخت اما خب در عوض زیرساخت هم امکانات شبکه ای بهتری دارد به علت نزدیکی به روتر ایج و ... که تمام این خوبی ها و بدی ها را کنار هم بگذارید بین این دو مرکز اول آسیاتک پیشنهاد میشود.
در مورد قطعی - خیر قطعی شبکه 2 بار در روز ندارد :o خودمان در همین مرکز هم هستیم!!! - بهتر هست در مورد سرویس فعلیتون در ارتباط باشید تا ببینیم چیه و دارید چه میکنید با مرکز اصلا.!!!!!!!:o و مشکل کجاست
تیکت بزنید تماس میگیریم خدمتتون.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : August 23rd, 2017 در ساعت 13:58
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام روز بخیر
ما تجربه دو ساله ای با آسیاتک داریم، سرورامون 2 سالی هست اونجان و تا الان فقط یکی دو بار به مشکل مقطعی خوردیم.
در کل به نظرم آسیاتک قابل اطمینانه و پشتیبانی خوبی هم داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)