نقل قول نوشته اصلی توسط djdj99 نمایش پست ها
با سلام
آقا فرید عزیز مگه هاستینگ های ایرانی و دیتاسنتر های ایرانی مسلط کامل به زبان انگلیسی هستند؟ همه بیشتر فارسی صحبت میکنند ان ها هم المانی حرف میزنن و انگلیسی رو به صورت متوسط بلدن اما اگر قشنگ خود ما انگلیسی بلد باشیم میتونیم طوری حرف بزنیم اونا بفهمن نه اینکه بریم ترجمه گوگل یک متن بدیم بعد ترجمه کنه و بدیم هتزنر. ترجمه گوگل هم کامل همه چی رو درست نمیزنه برای همین هتزنر بد متوجه میشه و شما فکر میکنید که اونا انگلیسی مسلط نیستند. امیدوارم هرجا باشی موفق باشی
با تشکر.
سلام مجدد،
ما در ایران چند هاستینگ بین المللی داریم ؟ هاستینگ بین المللی ایرانی هم حداقل یک نفر رو مسلط به زبان انگلیسی دارند چه بسا برخی شرکت ها چندین نفرو دارن و حتی نمایندگی تو کشور های انگلیسی زبان دارند و تماس های بین المللی رو منتقل می کنند به نمایندگیشون در خارج که افراد نیتیو انگلیسی زبان پاسخگو باشند. هرچند ایران جهان سوم هست ولی بازم این مشکل رو نداره ( هاستینگ های بین المللی ایرانی ). این از این. در مورد دیتاسنتر های ایرانی هم اصلا برنامه ای نچیدن که بین المللی کار کنند ( نمی تونن فعلا حتی چون خیلی ضعیفن ) و یوزر هاشون لوکال هستن، پس نیازی به زبان انگلیسی ندارند.
ایرانی ها همه میرن گوگل ترنسلیت، اوکی. من شخصا 11-12 ساله تخصصی دارم زبان کار می کنم ( مدارکم هم موجوده، مدرس زبان هم هستم، با ده ها کمپانی خارجی هم مکاتبه و تماس تلفنی داشتم تا به حال ). هیج کمپانی ای مشکلی در مکالمه با بنده نداشته و نه اونا گفتن من منظورتون رو نمی فهمم و نه من به اونا ( کمپانی انگلیسی، آمریکایی که خیلی زیاد و چندین کمپانی اروپایی صحبت کردم ). ولی با پرسنل و مدیریت هتزنر که صحبت کردم، من یه چیز دیگه راجع به لیلی و مجنون می گفتم، اونا میرفتن راجع به پتروس فداکار حرف میزدن کلا و با کلی اشتباه ( از 10 کلمه، علاوه بر اشتباهات گرامری فوق زیاد، 6 کلمه با کاربرد اشتباه می گفتن اصلا!! ).
با این اوصاف، یا مشکل از بنده و تمامی کمپانی هایی که باهاشون صحبت کردم بوده، و یا مشکل از هتزنر هست... قضاوت رو می سپارم به شما.
ممنون از پاسختون

با احترام فراوان.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط razavihost نمایش پست ها
شما ببخشید.
در کل همه ایرانی ها سرور های root این دیتاسنتر رو تهیه میکنن.
شما سرور های منیج شده رو تهیه کنید اگه رضایت نداشتین بیاین من تمام هزینه هاتون رو میدم.
در کل هر مقدار پول بدی همون مقدار آش میخوری.
سرور خام هتزنر رو با سایر دیتاسنتر ها مقایسه کردم. کاملا با کانفیگ یکسان که توسط خود بنده انجام شده. همه چیز عینا یکسان ( حتی مدل سی پی یو، رم و همه چیز ). بازدهی سرور های دیتاسنتر های گرید A بیش از 2 برابر هتزنر بوده ( عرض کردم، کانفیگ 100% یکسان، سخت افزار 100% یکسان ).

با احترام.