نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
دوستان هتزنر رو دیتاسنتر میدونید ؟ من حتی شرکت های ایرانی که پرسنلش مسلط به زبان انگلیسی نباشن رو شرکت هاستینگ نمیشناسم :| اونوقت دیتاسنتری که تو آلمان قرار داره و از منشی شروع شده تا مدیر عاملش هیچ کدوم مسلط به زبان انگلیسی نیستن و کلی اشتباه دارند رو شما میگید دیتاسنتر خوب ؟ پورت هتزنر قویه ؟ سخت افزارش قویه ؟ پشتیبانیش خیلی حرفه ای هستن و انگلیسی میفهمن ؟ جالبه واقعا دوستان چجوری این حرفا رو میزنند. وقتی هتزنر رو خوب خطاب کنیم، وضعیتی بهتر از وضعیت موجود برای هاستینگ ایران نمیشه انتظار داشت واقعا!!! من 2 سال پیش واسه نمایندگی مکاتبه می کردم با این دیتاسنتر، مدیر عامل این دیتاسنتر حتی نمی تونه 4 جمله پشت سر هم بدون مشکل حرف بزنه. منشی اول که وصلتون میکنه دیگه باید مسلط باشه حداقل یا نه ؟ حتی اون هم مسلط نیست!!!!!
الان مطمئنا همه میگین خب بلد نباشن، کارمونو راه میاندازه. این جمله دقیقا همون نتیجه ای که گفتم رو میده : وضعیت هاستینگ حال حاظر ایران. هتزنر هیچ نکته مثبتی نداره ( حتی یکی ). از نظر من حتی قیمتشم زیاده!!! قیمت رو باید به نسبت کیفیت سنجید... هتزنر نه شبکه قوی داره، نه پشتیبانی، نه قیمت و نه هیچ چیز دیگه ای...
دوستان عزیز سعی کنید تو زندگی همیشه کیفیت خوب رو خریداری کنید حتی اگر قیمت بالاتری داره. در طولانی مدت شاهد خواهید بود چقدر تفاوت وجود داره و پولی که دادین براتون برمیگرده...
با احترام.