نقل قول نوشته اصلی توسط speednet نمایش پست ها
بله در جریان این موضوع هستم ، تمام ایمیل های ارسال دومین نیم هم اگر دقت کنید با آدرس atak ارسال میشن ، در مورد مشکل هم درسته کمی دیر جواب میدن تیکت رو ولی جواب میدن
کلا اون روز که به بنده افر ترنسفر دادن با یکی از بچه های برنامه نویس در میون گذاشتم برای برنامه نویسی اینا که ایشون گفتن به همه میدن من گفتم نه نمیدن ، ولی فرداش تو سایت زدن ، به روابط زیاد نمیشه روشون حساب باز کرد ، چون شرکت طرف سود خودشه ، یعنی تمام شرکت ها اینطور هستن و برای همین میگم باید هوای همو داشته باشیم
بنده هم قرار داد کتبی ازشون درخواست کردم و برام فرستادن ولی با قضیه توافق شما دیگه ما منتفی میکنیم
ببینید خوشبختانه شرکت atak دنبال انحصاری کردن نبود
شرکت های خیلی زیادی از ایران درخواستی مشابه ما داشتند اما دنبال انحصاری کردن برای ایران بودند
من اسم شرکت ها رو نمیارم اما شرکت های کوچکی نبودند که می خواستند بصورت انحصاری دامنه های ایران رو ثبت و تمدید کنند و کاربران رو مجبور به استفاده از درگاه خودشون کنند
اما ما فقط یک راهکار ارائه دادیم و هیچگونه محدودیتی ایجاد نکردیم برای ایرانی ها و داریم تلاش می کنیم که پشتیبانی فارسی هم ایجاد کنیم و اینکار هم برای ما خوب خواهد بود و هم شرکت آتاک و هم کاربران ایرانی