نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: نظرتون درباره رشته نرم افزار

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید king_cyborg آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : نظرتون درباره رشته نرم افزار

سلام . با احترام به همه ی دوستان عزیز. استارتر عزیز به نظر من اگه میخوای بعدا بری در کار دولتی و یا استاد دانشگاه بشی خب بری مدرک بگیری خوبه. اما اگه میخوای مستقل کار کنی دور دانشگاه رو خط بکش. چونکه جز اعصاب خوردی و کلنجار چیزی بهمراه نداره. میخوای کامپیوتر بخونی یک عالمه واحدهایی که به کار آدم نمیاد باید پاس کنی با اون هزینه های گزاف و وقت گران بها در دانشگاه ! این نظر شخصی منه و تجربه ای که داشتم . خوب یاد نمیدن. اغلب اساتید مخصوصا در دانشگاه آزاد فقط طوطی وار تکرار میکنن و تموم.اگه وقتمو میذاشتم برای کلاسهای خصوصی خیلی خروجی بهتری بدست میووردم تا اینکه مدرکم توی قفسه خاک بخوره. کلاس های آزاد نرم افزار به نظرم بهتر میتونن به یک اسپیشالیست آدم رو تبدیل کنن تا دانشگاه... ارزوی موفقیت میکنم برات

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    89 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king_cyborg نمایش پست ها
    سلام . با احترام به همه ی دوستان عزیز. استارتر عزیز به نظر من اگه میخوای بعدا بری در کار دولتی و یا استاد دانشگاه بشی خب بری مدرک بگیری خوبه. اما اگه میخوای مستقل کار کنی دور دانشگاه رو خط بکش. چونکه جز اعصاب خوردی و کلنجار چیزی بهمراه نداره. میخوای کامپیوتر بخونی یک عالمه واحدهایی که به کار آدم نمیاد باید پاس کنی با اون هزینه های گزاف و وقت گران بها در دانشگاه ! این نظر شخصی منه و تجربه ای که داشتم . خوب یاد نمیدن. اغلب اساتید مخصوصا در دانشگاه آزاد فقط طوطی وار تکرار میکنن و تموم.اگه وقتمو میذاشتم برای کلاسهای خصوصی خیلی خروجی بهتری بدست میووردم تا اینکه مدرکم توی قفسه خاک بخوره. کلاس های آزاد نرم افزار به نظرم بهتر میتونن به یک اسپیشالیست آدم رو تبدیل کنن تا دانشگاه... ارزوی موفقیت میکنم برات
    تشکر از پاسختون دوست عزیز من کاملا با شما موافقم و به امید یاد گرفتن دانشگاه نمیرم و خودم از 3 سال پیش یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردم مدرک رو بیشتر برای کار میخوام.

3. تعداد تشکر ها از mehrdad-arch به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad-arch نمایش پست ها
    تشکر از پاسختون دوست عزیز من کاملا با شما موافقم و به امید یاد گرفتن دانشگاه نمیرم و خودم از 3 سال پیش یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردم مدرک رو بیشتر برای کار میخوام.
    شما ظاهرا انتخابت رو کردی اخوی ، هیچ اینده ای نداره این رشته به امید استخدامم نباش ، البته اگر معرف داری قضیه فرق میکنه !

5. تعداد تشکر ها از saeid1346 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)