هرگونه سفارشی که به نوعی با ایران در ارتباط است از طریق پی پال قابل انجام نیست ( به استثنای ثبت نام آزمون های بین المللی تافل/آیلتس )
پرداخت سایت هایی که آدرس پروفایل مشتری ایران باشد و یا هر اطلاعاتی از ایران وجود داشته باشد مثل نام شهر ، استان ، 0098 ، دامنه .ir و کلماتی مانند persia و pars امکان پذیر نمی باشد .
هرگونه سفارشی که به نوعی با ایران در ارتباط است از طریق پی پال قابل انجام نیست ( به استثنای ثبت نام آزمون های بین المللی تافل/آیلتس )
پرداخت سایت هایی که آدرس پروفایل مشتری ایران باشد و یا هر اطلاعاتی از ایران وجود داشته باشد مثل نام شهر ، استان ، 0098 ، دامنه .ir و کلماتی مانند persia و pars امکان پذیر نمی باشد .
این بخشی از قوانین این سایت هست
که گفته پروفایل مشتری نباید توش اسمی از ایران برده شده باشه
پس چطور می فرمائید لازم نیست من مشخصاتم تغییر بدم
ویرایش توسط havin_20 : August 8th, 2017 در ساعت 23:02
پست بنده را مجدد مطالعه کنید، بنده خدمت شما عرض کرده بودم میبایست نام کشور خود را به کشوری غیر از ایران مانند دبی تغییر دهید.
و در رابطه با اینکه عرض کردم:خیر نیازی نیست، payment24 شرکت معتبری است و خطری شما را تهدید نمی کند.به این منظور بود که وقتی برای پرداخت پی پال یوزر و پسورد حساب کاربری هتزنر خود را به payment24 ارائه می دهید پس از ورود آن ها به حساب کاربری شما و پرداخت، نیازی به تغییر پسورد جهت امنیت نیست چون شرکت payment24 معتبر است و خطری شما را تهدید نمی کند که مورد سوء استفاده از سرور شما قرار گیرد. (شما جهت رفع شبهات پسورد را پس از هر بار پرداخت تغییر دهید)
ویرایش توسط ertebat7 : August 9th, 2017 در ساعت 00:22
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)