نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 488

موضوع: تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نقل قول نوشته اصلی توسط babakebrahimi نمایش پست ها
    ما نه ولی غربی ها احتمالا اینکارو بکنند
    و یه چیز مهمی که هست ایرانیها فکر میکنم در دنیا در زمینه فدا کردن کیفیت به قمیت در مقام اول باشند
    برای همین هاست یک گیگ ماهیانه زیر 20 هزارتومن آفرهای فراوانی میبینید چون شدیدا خواهان داره
    شاید کمترین قیمت ثبت دامنه در دنیا در بین ایرانیها باشه
    و همچنین کمترین میزان نرخ خدمات تخصصی حوزه آی تی
    برای همین دوست عزیز هیچوقت یک ایرانی رو با یک غربی مقایسه نکن!
    البته این موضوع gandi.net بحث قیمت گداریش در واقع نوعی bundling است. bundling به نوعی قیمت گذاری گفته میشود که چند سرویس یا کالا در یک بسته و با قیمت متفاوتی عرضه میشود. مثلاً وقتی شما بسته ترکیبی مکالمه و اینترنت و پیامک میخرید، یک باندل را خریده‌اید. ممکن است نرخ گذاری طوری باشد که حتّی ایرانی‌ها هم ترغیب شوند که یک بسته ترکیبی را خریداری کنند.
    حالا در اینجا هم gandi.net سرویس دامین را با سرویسهای دیگری مثل SSL و هاستینگ در یک باندل قرار داده است. در همین ایران هم خیلی از هاستینگها، روی هاست، دامین رایگان میدهند. حال باید دید با قیمت‌های گاندی دات نت و Packageی که در مقابلش ارائه میده، میشه در ایران هم مشتری جور کرد؟ چون به هر حال مشتری(چه ایرانی و چه اروپایی) هم درک میکند که اگر بخواهد یک دامین و یک SSL را جداگانه بخرد، ممکن است هزینه‌ای بیشتر از این بسته gandi.net پرداخت کند.

البته مثلاً باندلینگ گوشی و خط موبایل که در اروپا و آمریکا رایج است، در ایران نه به خوبی عرضه شده و نه به خوبی استقبال شده است. در باندلینگ، سیاست نرخ گذاری تعیین کننده جذب مشتری است که در مقابل خرید جداگانه چند محصول برایش مقرون به صرفه باشد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط isoroush نمایش پست ها
    تیکت بده استاد خدمتت میدن
    آقا من به این domainnameapi تیکت دادم و یک شماره WMZ بهم داده. نرخ کمیسیونش هم 3 درصد است.
    حالا من که هیچ گزینه‌ای واسه پرداخت وبمانی و درگاه وبمانی مشاهده نمیکنم. احتمالاً واسه درگاه دارن کد نویسی میکنند.
    ولی موقتاً ایا باید پس از اینکه پول رو به WMZ اینها منتقل کردم، بهشون تیکت بزنم که این مقدار با وبمانی واستون فرستادم یا خودشون متوجه میشن و من رو شارژ میکنند؟
    ویرایش توسط mri_6889 : August 5th, 2017 در ساعت 14:22

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)