البته این موضوع gandi.net بحث قیمت گداریش در واقع نوعی bundling است. bundling به نوعی قیمت گذاری گفته میشود که چند سرویس یا کالا در یک بسته و با قیمت متفاوتی عرضه میشود. مثلاً وقتی شما بسته ترکیبی مکالمه و اینترنت و پیامک میخرید، یک باندل را خریدهاید. ممکن است نرخ گذاری طوری باشد که حتّی ایرانیها هم ترغیب شوند که یک بسته ترکیبی را خریداری کنند.
حالا در اینجا هم gandi.net سرویس دامین را با سرویسهای دیگری مثل SSL و هاستینگ در یک باندل قرار داده است. در همین ایران هم خیلی از هاستینگها، روی هاست، دامین رایگان میدهند. حال باید دید با قیمتهای گاندی دات نت و Packageی که در مقابلش ارائه میده، میشه در ایران هم مشتری جور کرد؟ چون به هر حال مشتری(چه ایرانی و چه اروپایی) هم درک میکند که اگر بخواهد یک دامین و یک SSL را جداگانه بخرد، ممکن است هزینهای بیشتر از این بسته gandi.net پرداخت کند.
البته مثلاً باندلینگ گوشی و خط موبایل که در اروپا و آمریکا رایج است، در ایران نه به خوبی عرضه شده و نه به خوبی استقبال شده است. در باندلینگ، سیاست نرخ گذاری تعیین کننده جذب مشتری است که در مقابل خرید جداگانه چند محصول برایش مقرون به صرفه باشد.
- - - Updated - - -
آقا من به این domainnameapi تیکت دادم و یک شماره WMZ بهم داده. نرخ کمیسیونش هم 3 درصد است.
حالا من که هیچ گزینهای واسه پرداخت وبمانی و درگاه وبمانی مشاهده نمیکنم. احتمالاً واسه درگاه دارن کد نویسی میکنند.
ولی موقتاً ایا باید پس از اینکه پول رو به WMZ اینها منتقل کردم، بهشون تیکت بزنم که این مقدار با وبمانی واستون فرستادم یا خودشون متوجه میشن و من رو شارژ میکنند؟