نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
من از یک چیزی که تعجّب میکنم، قیمت و قدمت رجیسترر فرانسوی gandi.net است. این رجیسترر قیمتهای نسبتاً بالایی داره ولی کیفیت خیلی خوبی داره و به نظر میرسه که به اندازه کافی معتبر باشه. ولی تعجب من این هست که این شرکت چجوری با این قیمت‌ها که همیشه هم بالا بوده، توانسته است در این بازار رقابتی از 1999 تا حالا دوام بیاره. البتّه برخی از پروموشن‌هایش بد نیست. مثلاً الان داره واسه ثبت 10 ساله برخی از tldهای جدید تخفیف نسبتاً خوبی میده.
به نظر شما این gandi.net نیاز به بررسی و کنکاش بیشتری نداره؟ شاید با مذاکره، تخفیف خوبی بده یا... چون شرکتی که بخواهد با این قیمت‌ها دامین بفروشه، از 1999 تا الان دوام نمیاره و نمیتواند در بازار جهانی رقابت کند و به بزرگی gandi.net بشه.

به نظر من از نظر اعتبار میشه gandi.net را در حدّ یکی پایین تر از Resller Club و OpenSRS ارزیابی کرد.

به نظر میرسه که این شرکت یک سری option رایگان اضافه مثل SSL و Email و وبلاگ و 50 درصد تخفیف هاستینگ به همراه هر دامین میده. آیا اینها میتواند جذب کننده مشتری دامین با این قیمتهای این شرکت باشه؟ آیا شما حاضرید پول بیشتر بدهید و این optionهای رایگان را بگیرید؟
ما نه ولی غربی ها احتمالا اینکارو بکنند
و یه چیز مهمی که هست ایرانیها فکر میکنم در دنیا در زمینه فدا کردن کیفیت به قمیت در مقام اول باشند
برای همین هاست یک گیگ ماهیانه زیر 20 هزارتومن آفرهای فراوانی میبینید چون شدیدا خواهان داره
شاید کمترین قیمت ثبت دامنه در دنیا در بین ایرانیها باشه
و همچنین کمترین میزان نرخ خدمات تخصصی حوزه آی تی
برای همین دوست عزیز هیچوقت یک ایرانی رو با یک غربی مقایسه نکن!