نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
عزیز لازم نیست جواب ایشون و بدی اصلا
شاید تا فردا بخواد با شما بحث نکنه , نمیشه شما هم دنبالش بری...
والله چی بگم ما سرویس رو دادیم کانفیگ هم کردیم تحویل دادم موردی پیش اومد 4 روز نتونستم آنلاین باشیم این اقا پشت سر هم زنگ و پیام تو نلگرام آخرش هم به تهدید و میام اهواز و یکی و میفرستم چیکارت و کنه و این ها که باز هیچی نگفتیم سرویس رو روشن گذاشتیم از اون طرف اومده تو انجمن داره عابرو ریزی میکنه دیگه اینجا رو بنده سکوت نمیتونم بکنم وقتی هم بهش میگم که متاسفانه درک و فهم نداره میگم طبق قوانین بهت سرویس دادم شما قبول کردی که ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mansour1 نمایش پست ها
با تشکر از شما همکار گرامی . مشتریه بنده اعلام کردند که از طریق پلیس فتا در خواستشون رو اعلام خواهند کرد . با تشکر
و در ضمن شما اینجا هم به همکاران بی احترامی کردید .(اگر میخواستیم کلاه بردار باشیم یا مثل بقیه عوضی بازی در بیاریم) این کار در شان شما که محصولتون مونده جاش و هزینه چند صد هزار تومان مفت بهجیب زده اید نیست .ولی مشتری بنده هم هزینه داده هم قوانین خلاف شما باعث شده که سرورشون بسته باشه .
بنده هم هزینه کرده بودم و شما هم در این چند روز اذیت کرده اید و بنده هر چقدر با ملایمت گفتم شما فرمودید که دست من نیس سرور بسته من هم نمیتونم کاری کنم . ولی واریز هزینه نقدی از طرف ما هیچ از این حرف ها نزدید . و بنده هم اعلام میکنم شما خیانت در امانت کرده اید . بنده از اولین روز که محصولی خرید نکرده بودم به شما همکار گرامی گوشزد کرده بودم که این سرور نباید بسته بشه و اگر بسته خواهد شد بگید حتما . ولی شما همچنان فرمودید که اصلااااا امکان نداره ولی بعد از خرید این امکان ها به یقین تبدیل شدند.
کدوم خیانت در امانت؟ مطمعن هستید که حال شما کلا خوب هست؟
شما که میگید استاد زبان هستید
Dear Client

As discussed, we have started the full hardware check.
Please do not restart the server during the hardware check.
The server will be not reachable during the hardware check.

We will inform you in this ticket if the hardware has finished successfully.

Kind regards

Martina Hoffmann

بعد از باز شدن ما به شما اطلاع دادیم اگه میگید ندادیم که نشون بدم پیام رو
چرا الان سرویس رو بستیم بخاطر این بوده که شما اومدی توی انجمن داری حرف الکی میزنی اگه اطلاعات شما مهم نبوده برای بنده ضرر نمیکردم اگه باور ندارید برید بپرسید از کسی که سرور ها رو ازش خریدم بخاطر اطلاعات شما من پول دادم که سرور رو باز کنن شما واقعا حال تان خوب نیست و فکر میکنید دیتاسنتر من که اگه خاموش شد برم سریع درستش کنم مشکل خورده که حلش کردیم ولی دیگه به شما سرویس نمیدیم اگه مشتری تان زنگ بزنه اون زمان میتونیم کاملا توضیح بدیم که چه مورد های پیش آمده