نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    سرویس شما بخاطر این قوانین قطع شده
    14- هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
    بدیهی است کیان سرور با تمام وجود آماده پذیرفتن انتقادات سازنده شما مشترکین محترم از از طریق وسایل ارتباطی کیان سرور (تلفن ، تیکت ، گفتگو آنلاین ، ایمیل) می باشد.

این رو باز میزارم که بخونید

متن قوانین رو میگذارم بخوانید
    13- کیان سرور همه تلاش خود را براي پايدار نگه‌داشتن خدمات و محصولات انجام مي‌دهد با اين همه مشكلات تفكيكی خاص و ساير عوامل خارج از كنترل کیان سرور هر از چندگاهی ممكن است منجر به وقفه در سرويس‌دهی کیان سرور گردند. مشتركین موافقت می نمايند کیان سرور را برای نتايج اين وقفه‌ها مسئول ندانند.

شما چندین بار به بنده در تلگرام توحین کردید که اصلا میتونستم سرویس رو بهتون ندم .

14 - هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
    بدیهی است کیان سرور با تمام وجود آماده پذیرفتن انتقادات سازنده شما مشترکین محترم از از طریق وسایل ارتباطی کیان سرور (تلفن ، تیکت ، گفتگو آنلاین ، ایمیل) می باشد.

10- مشترکین تا ۷ روز بعد از گرفتن ( فقط ) سرویس هاست اشتراکی، مجازند که در صورت نارضایتی از کیفیت هاست اشتراکی مورد نظر و با ذکر دلیل قانع کننده، نسبت به درخواست عودت وجه واریزی خود اقدام نمایند و کیان سرور هم تا یک هفته فرصت خواهد داشت وجه مورد نظر را به حساب بانکی اعلامی کاربر واریز نماید و به ایشان اطلاع دهد ( توجه داشته باشید که این گارانتی برگشت وجه ۷ روزه فقط شامل سرویس هاست اشتراکی می باشد و به دیگر سرویس ها مانند ثبت دامنه پنل نمایندگی حجمی و سرور اختصاصی و مجازی و ... به هیچ عنوان تعلق نمی گیرد)

- - - Updated - - -

موردی ندارد ما طبق قوانین سرویس رو ارائه دادیم و بخاطر این رفتار های بچه گانه ای که کردید و طبق قوانین 14 ساعت که اعلام هم شده مورد شما بسته شده و باز نخواهد شد
    شما موظف بودید قبل از خریدن قوانین رو بخونید و موقع سفارش شما پذیرفتید که قوانین را خوانده و تایید کردید اگر مشکلی دارید شکایت کنید ما هم مستندات مان را میاریم موردی ندارد
    در ضمن بنده به مشتری شما سرور نفروختم به شما فروختم حتا مشتری شما رو نمیشناسم
    شما که انقدر دم از مردونگی و مسلمان بودنت میشه پنل سایتت رو ما نبستیم و باز بوده فقط تو تلگرام شخصی بنده خیلی چرط و پرت گفتید که هنوز پیام هاتون هستن بلاک تان کردم پنل سایت که بود خیلی مورد بود تیکت میزدید
    عزیز لازم نیست جواب ایشون و بدی اصلا
    شاید تا فردا بخواد با شما بحث کنه , نمیشه شما هم دنبالش بری...
    ویرایش توسط viasky : July 28th, 2017 در ساعت 07:57
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    عزیز لازم نیست جواب ایشون و بدی اصلا
    شاید تا فردا بخواد با شما بحث نکنه , نمیشه شما هم دنبالش بری...
    والله چی بگم ما سرویس رو دادیم کانفیگ هم کردیم تحویل دادم موردی پیش اومد 4 روز نتونستم آنلاین باشیم این اقا پشت سر هم زنگ و پیام تو نلگرام آخرش هم به تهدید و میام اهواز و یکی و میفرستم چیکارت و کنه و این ها که باز هیچی نگفتیم سرویس رو روشن گذاشتیم از اون طرف اومده تو انجمن داره عابرو ریزی میکنه دیگه اینجا رو بنده سکوت نمیتونم بکنم وقتی هم بهش میگم که متاسفانه درک و فهم نداره میگم طبق قوانین بهت سرویس دادم شما قبول کردی که ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mansour1 نمایش پست ها
    با تشکر از شما همکار گرامی . مشتریه بنده اعلام کردند که از طریق پلیس فتا در خواستشون رو اعلام خواهند کرد . با تشکر
    و در ضمن شما اینجا هم به همکاران بی احترامی کردید .(اگر میخواستیم کلاه بردار باشیم یا مثل بقیه عوضی بازی در بیاریم) این کار در شان شما که محصولتون مونده جاش و هزینه چند صد هزار تومان مفت بهجیب زده اید نیست .ولی مشتری بنده هم هزینه داده هم قوانین خلاف شما باعث شده که سرورشون بسته باشه .
    بنده هم هزینه کرده بودم و شما هم در این چند روز اذیت کرده اید و بنده هر چقدر با ملایمت گفتم شما فرمودید که دست من نیس سرور بسته من هم نمیتونم کاری کنم . ولی واریز هزینه نقدی از طرف ما هیچ از این حرف ها نزدید . و بنده هم اعلام میکنم شما خیانت در امانت کرده اید . بنده از اولین روز که محصولی خرید نکرده بودم به شما همکار گرامی گوشزد کرده بودم که این سرور نباید بسته بشه و اگر بسته خواهد شد بگید حتما . ولی شما همچنان فرمودید که اصلااااا امکان نداره ولی بعد از خرید این امکان ها به یقین تبدیل شدند.
    کدوم خیانت در امانت؟ مطمعن هستید که حال شما کلا خوب هست؟
    شما که میگید استاد زبان هستید
    Dear Client

As discussed, we have started the full hardware check.
    Please do not restart the server during the hardware check.
    The server will be not reachable during the hardware check.

We will inform you in this ticket if the hardware has finished successfully.

Kind regards

Martina Hoffmann

بعد از باز شدن ما به شما اطلاع دادیم اگه میگید ندادیم که نشون بدم پیام رو
    چرا الان سرویس رو بستیم بخاطر این بوده که شما اومدی توی انجمن داری حرف الکی میزنی اگه اطلاعات شما مهم نبوده برای بنده ضرر نمیکردم اگه باور ندارید برید بپرسید از کسی که سرور ها رو ازش خریدم بخاطر اطلاعات شما من پول دادم که سرور رو باز کنن شما واقعا حال تان خوب نیست و فکر میکنید دیتاسنتر من که اگه خاموش شد برم سریع درستش کنم مشکل خورده که حلش کردیم ولی دیگه به شما سرویس نمیدیم اگه مشتری تان زنگ بزنه اون زمان میتونیم کاملا توضیح بدیم که چه مورد های پیش آمده
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

دوستان عزیز حق خواستن آبرو ریزیه ؟
    شما چند گرفتید برا یکسال از ما ؟ همه کارهایی که کرده اید رو هزینش رو در بیاید و بقیه رو لطف بفرمائید . برا این هم حرفی دارید ؟
    همکاران عزیز بنده اضتباه میگم شما بفرمائید که برا یه کانفیگ و به قول ایشون 3 ماه که نشده و اگر بود برا همه چی تو دستشون مدارک دارن ولی برا این سه ماهشون چرا ندارن حالا کاری ندارم هزینه 600 میگیرن؟

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

دوستان عزیز حق خواستن آبرو ریزیه ؟
    شما چند گرفتید برا یکسال از ما ؟ همه کارهایی که کرده اید رو هزینش رو در بیاید و بقیه رو لطف بفرمائید . برا این هم حرفی دارید ؟
    همکاران عزیز بنده اضتباه میگم شما بفرمائید که برا یه کانفیگ و به قول ایشون 3 ماه که نشده و اگر بود برا همه چی تو دستشون مدارک دارن ولی برا این سه ماهشون چرا ندارن حالا کاری ندارم هزینه 600 میگیرن؟
    بنده از شما 600 گرفتم؟ مطمعن هستید؟ چطور حساب کردید ؟ کل مبلغ 720 هزار تومان بوده که شما خودت به ما گفتی انقدر بگیر بقیه اش رو بزن به شرح زیر که زدیم به حساب تان
    تاریخ 1396-03-26 02:32:06
    مبلغ 267,000
    شماره تراکنش 69246349
    شماره کارت مقصد 6104-3379-4253-5897
    نام صاحب حساب منصور ملانقي زاده

بقیه حساب میشه 453 هزار تومان
    60 هزار تومان برای لایسنس سی پنل رفته برای سایت configserver
    120 هزار تومانش برای مبلغ سالیانه لایسنس سی پنل بوده که هر ماه پرداخت میشده از سمت ما
    میمونه چقدر؟ کلا 273 هزار تومان شما اینجا برای سرور یکساله به من پرداخت کردید که اگه باز هم قبول ندارید مدارکش هست
    چطور میگید 600 هزار تومان اصلا که انصاف نداری عزیز و فکر میکنی همه کارگر و زیر دستت هستن و هرچی بگی یا به زور بخواهی هر کاری میتونی بکنی اینطور نیست
    ویرایش توسط ourweb : July 28th, 2017 در ساعت 00:45

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

دوست عزیز بنده تقریبا گفتم چرا نگفتم 720 هزار ؟ چرا؟شما هزینه کانفیگ و هزینه لایسنس سی پنل (که خدا شاهده چند روزززززززز فقط فری دادن به ما ) و حتی یه بار که از 15 روز رایگان گذشته بود تماس گرفتم و بنده بعد از 1 روز کاری به سی پنل دسترسی پیدا کردم . کاری ندارم پیش دوستان هزینه ما رو حساب کنید و هر چند هست رو برگردونید . با تشکر

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

دوست عزیز بنده تقریبا گفتم چرا نگفتم 720 هزار ؟ چرا؟شما هزینه کانفیگ و هزینه لایسنس سی پنل (که خدا شاهده چند روزززززززز فقط فری دادن به ما ) و حتی یه بار که از 15 روز رایگان گذشته بود تماس گرفتم و بنده بعد از 1 روز کاری به سی پنل دسترسی پیدا کردم . کاری ندارم پیش دوستان هزینه ما رو حساب کنید و هر چند هست رو برگردونید . با تشکر
    پیامش هست تاریخ فعال شدن لایسنس هم هست خواستید نشون میدم چرا حرف الکی میزنید؟ سرور جدید که دادیم بخاطر انتقال که خودتون هم میدونید سرمون شلوغ بوده تا ست کنیم کلا 3 تا 5 روز اینطوری بود که خواستیم ست کنیم این مشکلات رو به وجود اوردید چرا دوست دارید طوری اینجا ما رو محکوم کنید که مشکلات رو ما ایجاد کرده باشیم ؟ بنده که با شما راه اومدم حرف های که توی تلگرام زدید رو بزارم اینجا که عابروتون میره خجالت بکشید لطفا شما به قول خودت داری دکتر میشی بخدا اینطوری که میبینم بحث الکی میکنی شک دارم که حتا به اندازه یه بچه 15 ساله شما فهم و درک قضیه رو داشتی باشی بنده دارم با شما با مدرک صحبت میکنم با خدا و پیغمبر و اسلام صحبت نمیکنم که هر چی میشه اسم خدا و پیغمبر رو میاری جولو با مدرک صحبت کن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

دوست عزیز 15 ساله بچه نیست خودتون که میدونید . الان میفرماید این قدر هزینه شده با مدرک خودتون لاقل بقیه هزینه رو برگردونید چرا بحث میکنید ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    بنده از شما 600 گرفتم؟ مطمعن هستید؟ چطور حساب کردید ؟ کل مبلغ 720 هزار تومان بوده که شما خودت به ما گفتی انقدر بگیر بقیه اش رو بزن به شرح زیر که زدیم به حساب تان
    تاریخ 1396-03-26 02:32:06
    مبلغ 267,000
    شماره تراکنش 69246349
    شماره کارت مقصد 6104-3379-4253-5897
    نام صاحب حساب منصور ملانقي زاده

بقیه حساب میشه 453 هزار تومان
    60 هزار تومان برای لایسنس سی پنل رفته برای سایت configserver
    120 هزار تومانش برای مبلغ سالیانه لایسنس سی پنل بوده که هر ماه پرداخت میشده از سمت ما
    میمونه چقدر؟ کلا 273 هزار تومان شما اینجا برای سرور یکساله به من پرداخت کردید که اگه باز هم قبول ندارید مدارکش هست
    چطور میگید 600 هزار تومان اصلا که انصاف نداری عزیز و فکر میکنی همه کارگر و زیر دستت هستن و هرچی بگی یا به زور بخواهی هر کاری میتونی بکنی اینطور نیست
    اقای محترم بنده کی گفتم شما کارگری ؟ مگر شما نمیگید هزینه کانفیگ خوب بردارید و هر چیزی که کردید رو بردارید .بقییه هزینه رو برگردونید . نه این که همشو بردارید

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

اقای محترم بنده کی گفتم شما کارگری ؟ مگر شما نمیگید هزینه کانفیگ خوب بردارید و هر چیزی که کردید رو بردارید .بقییه هزینه رو برگردونید . نه این که همشو بردارید
    نوع پیام هات تو تلگرام معلوم که کی رو کار گر کردی این بحثش جداست
    راستی 50 هزار تومان هم کانفیگ بوده میشه 223 هزار تومان که شما تقسیم کن به 12 میشه ماهی 18 هزار تومان با این اوصاف ما به شما رم 4 گیگ دادیم که بخواهیم به قانونی صحبت کنیم کلا رم 1 گیگ باید به شما میدادیم اگر ما سازش نداشتیم که کلا خیلی وضعیت بدتر میشد
    در مورد برگشت وجه هم بگم بهشون که در قوانین ذکر کردیم که فقط فضای هاست رو برگشت میزنیم .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

همکاران و دوستان عزیز چرا این اقای محترم این کار رو با بنده میکنن؟ بنده از سرویس دهی شما راضی نیستم ممنون میشم . چرا هزینه پانصدو چند هزار تومان میشه اخه 223 هزار تومان ؟ یعنی اندازه 300 هزار کار انجام دادید؟ همکاران عزیز و دوستان خواهش میکنم شما بفرمائید هر چی شما بگید بنده قبول خواهم داشت . خدای واحد شاهده برای مشتری 450 هزینه کردم رو هاست دیگه و یک قرون هم گرفته باشم حرامم باشه .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)