نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
دوست عزیز شما هم به درد ما گرفتار شدید ما پرونده تشکیل دادیم قبل این که خودشون تماس بگیرند .کارمندان اداره مالیات هیچ دانشی در مورد کار ما ندارند تنها راهتون سازش هست و فقط بهشون خواستید فقط تراکنش هاتون رو بدید هر چه قدر هم تراکنش نشونشون بدید ارزش افزوده خواهند گرفت پس سعی کنید هیچ چیزی رو نکنید (یکی از ماموران مالیات شهر ما هم به ما میگفت که فعلا به درگاه ها دسترسی نداریم) یکم منطقی فکر کنید اگر بانک ها به اداره مالیات تراکنش ها یا حساب ها رو بده آیا شخصی تو بانک پول نگه میداره؟(مامور مالیات که آشنام بود برگشت گفت تا خودتون چیزی لو ندید ما نمیتونیم کاری کنیم)
عزیز حسابتون پول بیاد!تو کل ایران اون همه کارت به کارت میشه به اشخاص به شرکت ها مهم مدارک است مثلا کسی شرکت عمرانی داره و مالیات میده به حساب مدیر عامل پول کارت به کارت شه بابد واسه اون اون طرف مالیات بده!!! یا طبق اسناد!

- - - Updated - - -

من خودم واسه سال 94 اظهار نامه پر کردم تو اظهارنامه 2میلبون زدم بعد فقط تراکنش های درگاهم رو بهشون دادم یک بار پیگیدی نکردن که اسناد درست دادم یا نه!چون اصلا نمیدونن کار ماچیه . فقط بعد چند ماه اس ام اس اومد که معاف هستم
اگر پرینت از صفحه تعداد تراکنش و میزان درآمد در سال هارو از سایت به پرداخت پرینت کنم قبول میکنن؟
اگر ارقام رو تغییر بدم پیگیری میکنند؟