نقل قول نوشته اصلی توسط hiwebpw نمایش پست ها
با احترام
دوستان عزیز بنده سال 94 نماد گرفتم بعد سال 95 تقریبا تابستون بود اداره مالیات از ما مدارک خواست کارت ملی و شناسنامه
بعدا زنگ زدن گفتن بیایید تشکیل پرونده بدید و بنده نرفتم چون کار داشتم حالا میگن چرا اون موقع نیومدی من میگم اونقدر درآمد ندارم چون هاستینگ هستم هزینه سرور هارو میدم و .... میگن باید ثابت کنی تنها راه اثبات من حساب بانکیم بود که از اون برای کارهای شخصی و درگاه به پرداختم استفاده میکردم
حالا نکته اینجاست که بنده از جای دیگه برام 10 میلیون یا 5 میلیون اینوری به حسابم ریختن حالا اگر بخوام این پرینتش رو رو کنم تقریبا 60 میلیون تو این 3 سال گردش بوده تو حساب من
اما اگر بخوام فقط خرید ها از درگاه رو حساب کنم سال 94 فقط 6 میلیون بوده که اونم هزینه تمدید سرور ها و .... واریز میشده
حالا من اینارو چطوری حالی کنم که این حساب شخصیم هستش شاید از جای دیگه برام 100 میلیون بریزن و این دلیل بر این نیست که از سایت برام ریختن
لطفا دوستان راهنماییم کنید والا بدبخت میشم
سلام
اگر به صورت حقیقی کار میکنی نگرانی نداره نهایت میخوان سالی ۵۰۰ ت از شما بگیرن که اونم با اعتراض میتونی کمش کنی ، به نظر من هیچ مدرکی رو نکن چون اگر شما حساب بانکی با گردش ۶۰ میلیون بزاری جلوشون اونا ۱۰۰ ت میزنن برات پس بهتره بگی هیچ مدرکی هم ندارم.