عزیزان دل صفحه رسید 32 ..کسی نتیجه گیری نکرد چه کنیم؟ من انصافا تو onlinnic یکی دو تا دامین داشتم 8 ساله خدایی مشخصاتمم ایرانیه تو هویز اما تا الان کسی حرف نزده بود و تمدیدم میکردم..تا اینکه چند ماه پیش منتقل کردم ریسلو که اشتباه بزرگی کردم..
عزیزان دل صفحه رسید 32 ..کسی نتیجه گیری نکرد چه کنیم؟ من انصافا تو onlinnic یکی دو تا دامین داشتم 8 ساله خدایی مشخصاتمم ایرانیه تو هویز اما تا الان کسی حرف نزده بود و تمدیدم میکردم..تا اینکه چند ماه پیش منتقل کردم ریسلو که اشتباه بزرگی کردم..
من و راجع به بقیه نظری ندارم اما مجموع جمع بندی هزینه ها و سرعت پاسخگویی از شرکت های مختلف من و همکارهام دیدیم و صحبت هایی که با سه شرکت روس، دو شرکت ترک، دو شرکت آلمانی داشتیم.
تصمیم گیریمون شده این :
انتقال دامنه های خودمون که روی ریسلو هستن به name.com
انتقال دامنه های مهمی ایرانی که زیر resello بودن به opensrs
انتقال دامنه هایی که آدرس ایرانی ندارن به اکانتی که از ریسلو برای نیوزلند داریم و پذیرفتن هزینه مالیاتیش
انتقال دامنه هایی ایرانی معمولی براشون هزینه مهمه به domainnameapi ترکیه
قطع همکاری (با توجه به هزینه هایی که اعلام کردن) و انتقال دامنه هایی که روی هگزونت داشتیم به domainnameapi ترکیه
انتقال دامنه های namecheap با توجه به این که احتمالا به زودی حرکت مشابه بکنن به domainnameapi ترکیه
تنها مورد باقی مونده برای ما whmcs هست که قبلا ریسلو روی vps هاش رایگان میداد الان باید یه جا دیگه پیدا کنیم که سرویس مشابه بده
با توجه به مجمئع این موارد هزینه ای معادل پنج هزار دلار به ما تحمیل شد که باید خورد خورد از مشتری ها همزمان با تمدیدشون ازشون بگیریم و البته مجبوریم هزینه ثبت دامنه .com رو به 50 هزار تومن برای کاربر نهایی روی سایت افزایش بدیم با توجه به نرخ های جدید. البته بیشتر هزینه روی پسوندهایی مثل .co .host .download .ltd و اینجور پسوند ها هست با اینکه تعدادشون کمتر هست.
از فردا هم انتقال رو شروع میکنیم، یه ایمیل هم میفرستیم به مشتری ها هر کدوم میخوان زودتر از ریسلو منتقل بشن الان اعلام کنن انجام بدیم، اینجوری ما هم زودتر هزینه اضافی که کردیم مستهلک میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)