نقل قول نوشته اصلی توسط khodeAmir نمایش پست ها
سلام.
ما 150 ملیون سرمایه داریم، میخواستیم یه فروشگاه اینترنتی بزنیم و حدود 20 ملیون برای طراحی فروشگاه، 60 ملیون برای سئو و 30 تا 50 ملیون برای اجناس فروشگاه کنار گذاشتیم.
موضوع اولیه فروشگاه وسایل جانبی موبایل و کامیوتر و کنسول بازی بود (مثل سایت جانبی دات آی آر) که دوستان گفتند این نوع فروش به جایی نمیرسه و سودش کمه!
به نظر شما بهترین محصولی که میتونیم با این سرمایه وارد فروشگاه کنیم چه محصولی هستش؟ چیزی که واقعا سود داشته باشه و بشه گسترشش داد (مثل دیجیکالا که از اول با لوازم دیجیتال و الان با همه چی داره کار میکنه)
+ اصلا به نظرتون این سرمایه و بودجه بندی برای شروع مناسبه؟
+ به نظرتون فروشگاه اینترنتی کار به صرفه ای هستش؟
به نظر من شما اول از هر چیزی نوع تقسیم بندی سرمایه رو عوض کنین، ببنید بعضی هزینه ها در اینترنت بی بازگشت هستن، مثل هزینه سئو، هزینه طراحی سایت و ... که اگر به هر دلیل شما به نتیجه نرسید این هزینه ها دیگه براتون قابل نقدر کردن نیست.
پس اول مارکت استادی کنین وقتی مطمئن شدین بعد این هزینه ها رو بکین، طبیعتا من و امثال من از این هزینه های شما درآمد داریم، اما واقعیت این هست ترجیه میدیم شما کسبتون رونق بگیره و هر سال از شما هزینه به روز رسانی سایتتون رو بگیریم و تا اینکه فقط یه بار برای طرح اولیه.

پس حساب شده و قدم به قدم برید جلو، اول کوچک هزینه کنید بعد به مرور با رشد کار بزرگش کنید.

- - - Updated - - -

اما راجع به مارکت استادی،

شما توی هر بازاری هر چقدر هم رکود باشه میتونی کار کنی به شرط اینکه قیمت درست، محصول مناسب و سود مناسب داشته باشی!
همون لوازم جانبی مبایل ، بله اگر روزی ده تا بفروشی با سود کمش پاسخگو نیست، اما اگر روزی صد تا بفروشی سودش هم کم باشه مهم نیست، پس انتخاب محصولت مهمه که چی باشه و چقدر کشش بازار باشه.

برای همین اگر یک محصول خوب داشته باشی با حداقل هزینه سایت میتونی شروع خوبی داشته باشی و به مرور با اطمینان از کارت بری جلو و گسترشش بدی.

راستش من خودم اگر بخوام الان شروع کنم، میرم ده تا سایت برای ده تا محصول توی زمینه های مختلف میزنم بعد به مرور مبینم کدوم جواب میده بزرگش میکنم