نقل قول نوشته اصلی توسط w.h.t نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

به عنوان یه کوچیکتر میخوام یکم راهنماییتون کنم اگر قابل بدونید!
الان دوره دوره موبایل هست ، و چه بخوایم چه نخوایم پی سی و لپ تاپ و... داره از رده خارج میشه به جز موارد اندک که نمیشه از موبایل استفاده کرد

اگه یه سر به کافه بازار بزنید میبینید که بازی های موبایلی فروش فوق العاده از دارن . جدا از هزینه های سنگین طراحی بازی - کانفیگ سرور - خرید سرور و... در آمد فوق العاده ای داره
به دنبال یه بازی اندرویدی استارتاپی باشید که مطمئن باشید حد اقل 1000 نفر بازی میکنن . تحقیق کامل بکنید اما خب در نتیجه یه ریسک کامل باید بکنید
چون خرج کردن 150 ملیون پول توی ایران واقعا بدترین کاره . یعنی من حاضرم پولم توی بانک خوابیده باشه ولی توی بازار ایران خرج نکنم

اما خب به دلیل خرج بالای زندگی و... باید به دنبال راه برای افزازش سرمایتون باشید که من نظر روی بازی موبایلی هست

+ ربات های تلگرامی هم واقعا بازار خوبی دارن بتونید نیاز کاربرا رو رفع کنید درآمدتون عالی خواهد بود

امیدوارم به بالاترین درجات برسید

موفق باشید
این دوستمون باید بره سمت کاری که دست توش زیاد نیست ، اینایی که دارید میگید عملی نیست

و اما بعد ...

چطور میگید که pc و لپتاپ از رده خارج میشه در حالی که بیشترین درامد فروش در رده کلاینت فقط مختص به pc gaming و laptop gaming هست ؟ اینطوری باشه اون همه کلاینت تو آمریکا ، اروپا و سرتاسر جهان که رو سیستماشون از لینوکس استفاده میکنن و بهترین برنامه نویسای جهان مخصوصا پایتون که در دوران اوج خودش هست ، آیا نظرتون اینه که در دوران افوله ؟ اما برعکس نظر شما در دوران اوج خودشه ، مخصوصا در زمینه گیمینگ میدونید چرا ؟ چون بازیای کنسول گرونه و تو موبایل و تبلت نمیشه احساسی از واقعی بودن بازی متصور شد ، زمانی به این قضیه پی میبرید که COD رو یکبار در pc بازی کنید و همون بازی رو در موبایل تجربه کنید ، اونوقت از حرفتون بر میگردید.