نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
کامل بخونید بعد قضاوت کنید

قرار نیست شما سواد من رو مورد سنجش قرار بدید.ضمنا استدلال شما کاملا اشتباه می باشد.چون بنده خودم برنامه نویسم ظمنا منظور بنده کل جامعه برنامه نویس نیست بنده با اکثر برنامه نویس های خودمون مشکل دارم .نمیدونم اسم ببرم یا نه ولی می گم آقای نقی زاده برنامه نویس پارس بیست که ادعای برنامه نویسی مطلق داره ایشون تا کنون 2 تا از کاراشون منتشر شده یکی رو هم که من دارم اما دلم نیومد منتشر کنم .ایشون نتونستن کارشون رو حفظ کنن.این یعنی ضعف .اینکه برنامه نویسای ما اسم سیلور لایت به گوششون نخورده این واسه 2009 هست جدید نیستا.واقعا جای تعصف داره من چرا باید خوب حرف بزنم وقتی تو همایشات و نمایشگا ها مورد تمسخر برنامه نویسای هندی و پاکستانی قرار می گیریم.

حالا چند درصد با نظرم موافقید؟؟؟
ميدونيد چرا هندی و پاکستانی مسغرمون ميکنن :دی
چون يک سری سايت های خودی برنامه های خودمون رو مي***ن و ميزارن برای استفاده عموم.
عزيز جان شما از کار خودت دست بر نميداری من مطمئنم :دی اين بحثا هم برای اين هستش که اون روز که بايد حساب پس بديد برنگرديد بگيد من نميدونستم حواسم نبود.
بلاخره يک خدایی هست يک حق و ناحقی هست يک ***ی هست :دی
استدلال هاتون هم اصلا قابل توجيه نيست. بهتون گفتم اکثر برنامه های کوچيک و بزرگ دنيا نال و کرک شدن :دی منطق شما ميگه همه اينا بايد ادب بشن :دی ؟
اصلا آقای x اصلا نميدونه سیلور لایت چيه ؟ اين چه دخلی به بقيه داره ؟ دوست داشته برنامشو نوشته داره ميفرشه هر کس عقل داره چشم داره ميخره يا نميخره. شما کی هستی که ميخوای ادبشون کنی ؟