-
July 20th, 2017, 04:45
عضو انجمن
راهنمایی در مورد اینترنت نداشتن سرور ovh
سلام خدمت همکاران عزیز
یکی از سرورهای کانادا ، بعد از اینکه Hard reboot شد ، اینترنت به vps هاش نمیرسه ، خود سرور اصلی اینترنت داره ولی بقیه vps ها اینترنت ندارن.
متاسفانه پشتیبانی ovh حالیش نمیشه و درحد تنظیم کردن آی پی راهنمایی میده.
از دوستان ، تجربه و راهنمایی در این مورد دارن ؟
با سپاس
-
-
July 20th, 2017 04:45
# ADS
-
July 20th, 2017, 05:19
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی در مورد اینترنت نداشتن سرور ovh

نوشته اصلی توسط
blueserver
سلام خدمت همکاران عزیز
یکی از سرورهای کانادا ، بعد از اینکه Hard reboot شد ، اینترنت به vps هاش نمیرسه ، خود سرور اصلی اینترنت داره ولی بقیه vps ها اینترنت ندارن.
متاسفانه پشتیبانی ovh حالیش نمیشه و درحد تنظیم کردن آی پی راهنمایی میده.
از دوستان ، تجربه و راهنمایی در این مورد دارن ؟
با سپاس
مک رو فراموش نکردید ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
July 20th, 2017, 05:23
عضو انجمن
سلام
نه اصلا بحث مک نیست ، سروری تازه ایجاد نشده که mac نداشته باشه ، vps هایی که کار میکردن بعد از ریستارت سرور اصلی ، دیگه اینترنت ندارن ، تنظیمات رو هم با بقیه سرورها چک کردم ، چیز خاصی ندیدم ، مثل هم بودن
-
-
July 20th, 2017, 05:45
عضو انجمن
با سلام
لطفا اسکرین شات از بخش های: تنظیمات مربوط به network سرور مجازی، تب configuration قسمت networking و همینطور از تنظیمات آیپی در داخل سرور مجازی ارسال بفرمایید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 06:15
عضو انجمن
-
-
July 20th, 2017, 06:46
عضو دائم
سلام و عرض ادب
دیروز با توجه به تماس تلفنی که با ovh داشتیم مطلع شدیم در دیتاسنتر کانادا (bhs) مشکلاتی مربوط به مک آدرس ها وجود داره و به همین دلیل شبکه مربوط به سرورهای مجازی وصل نمیشد البته این مشکل در بعضی از سوئیچ ها و مربوط به برخی از رک ها بود که اتفاقاً برای ما نیز رخ داد.
در زمانی که این مشکل رخ داده بود کافی بود شما مک آدرس ها را پاک کنید و مجدد برای آی پی ها مک آدرس تعریف کنید تا مشکل برطرف میشد.
در حال حاضر با توجه به پاسخ پشتیبان این مشکل برطرف شده اما من به شما پیشنهاد میکنم برای اطمینان بیشتر که یکبار مک ها را پاک کنید و مجدد تعریف کنید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 06:50
-
-
July 20th, 2017, 09:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a.e
سلام و عرض ادب
دیروز با توجه به تماس تلفنی که با ovh داشتیم مطلع شدیم در دیتاسنتر کانادا (bhs) مشکلاتی مربوط به مک آدرس ها وجود داره و به همین دلیل شبکه مربوط به سرورهای مجازی وصل نمیشد البته این مشکل در بعضی از سوئیچ ها و مربوط به برخی از رک ها بود که اتفاقاً برای ما نیز رخ داد.
در زمانی که این مشکل رخ داده بود کافی بود شما مک آدرس ها را پاک کنید و مجدد برای آی پی ها مک آدرس تعریف کنید تا مشکل برطرف میشد.
در حال حاضر با توجه به پاسخ پشتیبان این مشکل برطرف شده اما من به شما پیشنهاد میکنم برای اطمینان بیشتر که یکبار مک ها را پاک کنید و مجدد تعریف کنید.
ممنون از شما عزیز ، برای یکی از سرورها اینکارو کردم ولی جواب نداد ، فعلا که مشکلی نیست و حل شده ، ممنون از شما.
-