صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: جوک‌های دنیای دامین

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض جوک‌های دنیای دامین

سلام دوستان.
    من گاهی اوقات وقتی میخواهم بعضی چیزها رو در یک شرکت ثبت دامین بررسی کنم، یک سری اسم‌های الکی میزنم که چک کنم. ولی خنده دار اینه که حتّی اسم‌های خنده داره و فحش و... که به نظر نمیرسه هیچ شخص عاقلی روی سایتش بزاره، ثبت شده‌اند. مثلا اگر مورارد ذیل را بررسی کنید، مشاهده میکنید که این اسامی ثبت شده‌اند. واقعاً چرا؟ جریان چیست به نظر شما؟ یکی برای خنده ثبت کرده؟ ثبت کرده که بفروشه؟alaki.com و kharaki.com و allaf.com و khar.com و olagh.com و olaq.com و...

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : جوک‌های دنیای دامین

نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من گاهی اوقات وقتی میخواهم بعضی چیزها رو در یک شرکت ثبت دامین بررسی کنم، یک سری اسم‌های الکی میزنم که چک کنم. ولی خنده دار اینه که حتّی اسم‌های خنده داره و فحش و... که به نظر نمیرسه هیچ شخص عاقلی روی سایتش بزاره، ثبت شده‌اند. مثلا اگر مورارد ذیل را بررسی کنید، مشاهده میکنید که این اسامی ثبت شده‌اند. واقعاً چرا؟ جریان چیست به نظر شما؟ یکی برای خنده ثبت کرده؟ ثبت کرده که بفروشه؟alaki.com و kharaki.com و allaf.com و khar.com و olagh.com و olaq.com و...
    سلام
    عزیز این چه سوالیه میپرسین آخه ؟ شاید یکی کاری داشته ثبت کرده ! بعدم شما مگه بیکاری رفتی دنبال این دامینا

4. تعداد تشکر ها از TZHOST به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TZHOST نمایش پست ها
    سلام
    عزیز این چه سوالیه میپرسین آخه ؟ شاید یکی کاری داشته ثبت کرده ! بعدم شما مگه بیکاری رفتی دنبال این دامینا
    بیکار نیستم. توضیح دادم که. مثلاً در برخی از شرکت‌های دامین، لیست قیمت نزده. من برای اینکه قیمت بگیرم، مجبورم الکی یک دامین رو جستجو کنم برای ثبت کردن تا قیمت مثلا دامین .com را بگیرم. ولی خوب مسلما از اسامی الکی استفاده میکنم چون بعضی از شرکت‌ها زرنگ تشریف دارند(ایرانی و خارجی هم نداره). اسامی‌ای که در قسمت دامین جستجو میشه و حتّی ثبت نمیشه، مورد بررسی قرار میدهند و خوبها رو خودشون ثبت میفرمایند.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    22 پست

سلام دوستان.
    سلام
    جوک های دامین!
    هستند دامین هایی که از نظر دیگران مضحک یا به قول شما "جوک" هستند اما ممکن است با چنین دامین هایی که نام آن ها همیشه در ذهن مردم و سر زبان ها است بهترین بازدهی را شاهد بود.
    می توان نیمه پر لیوان را نگاه کرد.
    موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

من به شخصه فکر میکنم علت این وضعیت این هست که از بس که همه اسامی بدرد بخور توسّط دلالان و بروکرهای دامین ثبت شده و تقریباً هیچ اسم ثبت نشده بدرد بخوری در پسوند .com پیدا نمیشه، برخی از این دلالان محترم اسم کم آورده‌اند و رفته‌اند این‌ها رو هم ثبت کرده‌اند تا شاید فروش بره. آخه دلیل دیگه‌ای نمیتونه داشته باشه.

عضو انجمن meysam021 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    1,321
    تشکر شده در
    927 پست

سلام دوستان.
    با همون دامنه الاغ دات کام یک کارخانه فروش محصولات دامی میتواند بهترین برند سازی را بکند و سر زبان ها بماند
    لسترلوک
    شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc
    تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته

9. تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
    با همون دامنه الاغ دات کام یک کارخانه فروش محصولات دامی میتواند بهترین برند سازی را بکند و سر زبان ها بماند
    شاید مثلاً با goosfand.com یا gav.com بشه همچین کاری کرد(اونم شاید) ولی با olagh.com که نمیشه. اگر کسی همچین کاری کرد، مستقیم میبرنش آب خنک. توی کمتر جایی از دنیا هست که خوردن گوشت الاغ قانونی و اخلاقی باشه. هیچ شرکت محصولات دامی هم در سراسر جهان دیده نشده که اسم محصول خودش رو بزاره الاغ! فقط یک کاربردی داره. اون هم سایت خرید و فروش یا فروشگاه اینترنتی احشام هست که مورد استفاده روستاییان برای خرید و فروش اسب و الاغ و قاطر و... باشه.
    ویرایش توسط mri_6889 : July 19th, 2017 در ساعت 15:18

عضو جدید ‌‌‌ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

https://www.whois.com/whois/koskesh.com
    این دامینا برای روز مبادا ثبت شده که باهاش یه کاسبی راه بندازن

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

سلام
    اتفاقا من هم گاهی این کار را انجام میدم ولی در مورد دامنه olagh.com و olaq.com برازنده دو شرکت خودروسازی ایرانی هستش ، همین ایران خرررو مگر آرم و لوگوش عکس یک دراز گوش نیست ؟ احتمالا صاحب فعلی این دو دامنه در آینده اونها را با قیمت گزافی به خودروسازان وطنی خواهد فروخت
    این هم محصول جدید اونها با ترمز abs و فرمان جدید و امکانات بی نظیر همراه با کارت علف ، دارای gps داخلی ، هوشمند و قادر به راننندگی در هنگام خواب راننده ، قادر به تشخیص محل زندگی شما ، دنده اتوماتیک ، کروز و ..
    حالا به نظر شما تولید کننده همچین محصولات پیشرفته ای چه دامنه ای را باید ثبت کنه جز olagh.com ؟

ویرایش توسط iraniam2000 : July 19th, 2017 در ساعت 15:51

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

13. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن keyhan7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    130 پست

سلام دوستان.
    افراد زرنگ این دامنه ها رو ثبت میکنن تا با قیمت بالایی بفروشند
    شاید الان مسخره وخنده دار به نظر میرسند ولی در اینده معلوم نیس اینطور باشه سلیقه مردم در حال عوض شدنه
    مثل اهنگ های مسخره ای که الان کلی طرفدار داره این اسم ها هم در اینده باید کلی طرفدار داشته باشه مثلا اگر خاننده ای لقبش الاق باشه این دامنه بهترین انتخاب هست
    من اگر بخام در اون شرایط قیمت دامنه ای رو ببینم همچین چیزی تایپ میکنم شما همین کارو کنید
    kgjfuyghghuyg.ir

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)