-
July 18th, 2017, 13:04
عضو دائم
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نوشته اصلی توسط
iGolchin
ریسلو از لحاظ حقوقی هلندی بود ولی چون با شرکت های امریکایی قرارداد بست اینجوری شده مثلا این اخریا سرویس های Microsoft Azure هم داشت جوکر هم اگه بخواد اینکار رو بکنه از OFAC اخطاریه میگیره یا همین الان که واحد پولیش دلاره میتونه مشکل ایجاد کنه در اینده (بلاخره OFAC هروز یه بازی در میاره)
پس با هویت واقعی خارجی ثبت نام کنید یا ریسلر و نماینده ی کسی باشید که هویت خارجی داره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا این جوکر خیلی قیمتهاش گرونه که. این بنده خدا reg.com روسی قیمتش خیلی کمتره. اذیت تحریم هم نداره. تازه اگر با قیمتهای جوکر باشه، این gandi.net هم هست که تازه بیت کوین هم قبول میکنه. ضمن اینکه درسته که اسمش هندی هست، ولی خودش فرانسوی هست.
جوکر رو من با هویت اروپایی ثبت کردم مالیات میاد وگرنه قیمتش عادیه اگر هویت ایرانی یا امارات و ... بدید
مثلا زد دامنه ی دات کام 9.99 + 2 دلار مالیات شد 11.99
در ضمن این سایت جوکر نیازی به شارژ و پس انداز پولم نداره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا این جوکر خیلی قیمتهاش گرونه که. این بنده خدا reg.com روسی هم قیمتش خیلی کمتره هم دردسر PayPal و... نداره چون با WebMoney کار میکنه. اذیت تحریم هم نداره چون روسی هست. تازه اگر با قیمتهای جوکر باشه، این gandi.net هم هست که تازه بیت کوین هم قبول میکنه. ضمن اینکه درسته که اسمش هندی هست، ولی خودش فرانسوی هست.
همینطور یک عدّه اومدن این جوکر رو انداختن توی دهن ملّت و رفتنها. چه مزیتی داره این آخه؟ نه Payment Methodاش چیز جالبی داره و نه قیمتش جالبه.
من اگر جوکر رو گفتم نه گفتم بیاید از من نمایندگی بگیرید نه چیزی منو دوستان میشناسند
فقط معرفی کردم و ممنون از اینکه شمام دو سایت معرفی کردید بررسی میکنیم
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017 13:04
# ADS
-
July 18th, 2017, 13:13

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
جوکر رو من با هویت اروپایی ثبت کردم مالیات میاد وگرنه قیمتش عادیه اگر هویت ایرانی یا امارات و ... بدید
مثلا زد دامنه ی دات کام 9.99 + 2 دلار مالیات شد 11.99
در ضمن این سایت جوکر نیازی به شارژ و پس انداز پولم نداره
متاسفانه این شرکتهای دامین یک ترفندی رو به کار میبرن که حتّی روی حرفهایها کار ساز هست و موجب غفلتشون میشه. دوست عزیز، شما به قیمت ثبت و یا انتقال دامنه توجّه کرده اید که واسه دات کام توی جوکر 9.99 دلار هست. ولی قیمت تمدید دامنه دات کام در جوکر 13.5 دلار هست. اینجا شما از جوکر رو دست خوردهاید. قیمت ثبت یا انتقال دامنه .net برابر 10.99 دلار ولی قیمت تمدیدش 15.39 دلار هست. قیمت ثبت یا انتقال دامنه .ORG برابر 16.88 دلار هست که برای تمدیدش هم همینه.
منبع: https://joker.com/?mode=page&page=pricing
پی نوشت: دوستان لطفاً به قیمت تمدید دامنه در شرکتها بیشتر از قیمت ثبت دامنه توجّه کنید.
ویرایش توسط mri_6889 : July 18th, 2017 در ساعت 13:15
-
تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:13

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
پس با هویت واقعی خارجی ثبت نام کنید یا ریسلر و نماینده ی کسی باشید که هویت خارجی داره
نه لزوما با هویت ایرانی هم میشه ثبت کرد ولی بستگی به سایتش داره الان یک سایتی مثل گاندی واسه یسری کشور هایی مثل ایران از حساب های کشور های بیطرف استفاده میکنه بخاطر همین حتی موقعه تحریم های اتحادیه اروپا اینا بازهم سرویس میدادن وقتی یک شرکتی از یک حدی بزرگتر میشه این مشکل هارو دور میزنه ولی یک شرکت سطح پایین مثل ریسلو نمیتونه تو ۵ کشور مختلف حساب باز کنه پس مشتری هارو بن میکنه حالا من کاری با این ندارم که ۸۰ درصد مشتری هاش ایرانین ولی راحت ترین راه رو میرن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا این جوکر خیلی قیمتهاش گرونه که. این بنده خدا reg.com روسی هم قیمتش خیلی کمتره هم دردسر PayPal و... نداره چون با WebMoney کار میکنه. اذیت تحریم هم نداره چون روسی هست. تازه اگر با قیمتهای جوکر باشه، این gandi.net هم هست که تازه بیت کوین هم قبول میکنه. ضمن اینکه درسته که اسمش هندی هست، ولی خودش فرانسوی هست.
همینطور یک عدّه اومدن این جوکر رو انداختن توی دهن ملّت و رفتنها. چه مزیتی داره این آخه؟ نه Payment Methodاش چیز جالبی داره و نه قیمتش جالبه.
REG.com نسبت به گاندی و جوکر خیلی گرون تره اون ۹ دلار ۸ دلاری که میبینید تخفیف هست برای تمدیدش میشه ۱۸ دلار تازه اگر هویز پرایوسی نخواید که اونم یه ۳ دلار اضافس
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
-
تعداد تشکر ها ازiGolchin به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:18

نوشته اصلی توسط
mri_6889
متاسفانه این شرکتهای دامین یک ترفندی رو به کار میبرن که حتّی روی حرفهایها کار ساز هست و موجب غفلتشون میشه. دوست عزیز، شما به قیمت ثبت و یا انتقال دامنه توجّه کرده اید که واسه دات کام توی جوکر 9.99 دلار هست. ولی قیمت تمدید دامنه دات کام در جوکر 13.5 دلار هست. اینجا شما از جوکر رو دست خوردهاید. قیمت ثبت یا انتقال دامنه .net برابر 10.99 دلار ولی قیمت تمدیدش 15.39 دلار هست. قیمت ثبت یا انتقال دامنه .ORG برابر 16.88 دلار هست که برای تمدیدش هم همینه.
منبع:
https://joker.com/?mode=page&page=pricing
پی نوشت: دوستان لطفاً به قیمت تمدید دامنه در شرکتها بیشتر از قیمت ثبت دامنه توجّه کنید.
به نکات خوبی توجه کردید. این جوکر هیچ چیز خاصی که قابل توجه باشه نداره . نه قیمت خوبی داره نه امکانات خوبی بین حرفه ای ها هم زیاد شناخته شده نیست.
-
تعداد تشکر ها از PersianDOT به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:19
دوستان لطفا یه نفر یه مقایسه نهایی(به لحاظ هزینه انتقال.ثبت.روش های پرداخت و.....)بین joker و Reg انجام بده و نظرشو بگه که کدومو بریم.تشکر
-
تعداد تشکر ها از alirad به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:23

نوشته اصلی توسط
iGolchin
REG.com نسبت به گاندی و جوکر خیلی گرون تره اون ۹ دلار ۸ دلاری که میبینید تخفیف هست برای تمدیدش میشه ۱۸ دلار تازه اگر هویز پرایوسی نخواید که اونم یه ۳ دلار اضافس
اقا دستت درد نکنه که این مورد رو یادآوری کردی. درسته این REG.com هم مثل اینکه داره همون کلک رو پیاده میکنه که من دقّت نکرده بودم.
- - - Updated - - -
شرکتهای کانادایی و هندی رو لطفاً یک بررسی بکنید. البته بجز Reseller Club هندی و TuCows کانادایی.
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:28
عضو دائم
یه اشتباه کلی بین دوستان رخ داده ها
من هیچ سایتی رو تایید نکردم
چون اکثر سایتها با ایران مشکل دارند الان شاید ما فقط 3 تا 4 انتخاب داشته باشید
که من به شخصه میگم همشون بد هستند
هم یوکر هم سایت روسی و باقی همشون یه بدی دارند
سایت روسی به شدت گرونه
یوکر هم به قول دوستان انگار یه بچه 10 ساله طراحیش کرده و تمدیداش گرونه
ولی خب دستی بجنبونین و یه سایتی معرفی کنید
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:30

نوشته اصلی توسط
mri_6889
اقا دستت درد نکنه که این مورد رو یادآوری کردی. درسته این REG.com هم مثل اینکه داره همون کلک رو پیاده میکنه که من دقّت نکرده بودم.
- - - Updated - - -
شرکتهای کانادایی و هندی رو لطفاً یک بررسی بکنید. البته بجز Reseller Club هندی و TuCows کانادایی.
هندی ها ۷۰ درصدشون که سایت انگلیسی دارن و حتی تایید شده ICANN هستن از PDR یا همون دایرکتی استفاده میکنن
توکانادایی ها هم بغیر از OpenSRS واسه ریسیلری دیگه نمیشناسم ولی واسه خودت یا همون حالت خورده فروشی Rebel.com هم هست که کانادایی ولی زیاد جای مناسی برای ایرانیا فکر نکنم باشه

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
یه اشتباه کلی بین دوستان رخ داده ها
من هیچ سایتی رو تایید نکردم
چون اکثر سایتها با ایران مشکل دارند الان شاید ما فقط 3 تا 4 انتخاب داشته باشید
که من به شخصه میگم همشون بد هستند
هم یوکر هم سایت روسی و باقی همشون یه بدی دارند
سایت روسی به شدت گرونه
یوکر هم به قول دوستان انگار یه بچه 10 ساله طراحیش کرده و تمدیداش گرونه
ولی خب دستی بجنبونین و یه سایتی معرفی کنید
الان کمتر از جوکر میمونه (Tucows (OpenSRS که ۱۱ دلار
ویرایش توسط iGolchin : July 18th, 2017 در ساعت 13:35
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
-
تعداد تشکر ها از iGolchin به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 13:42
عضو دائم
من با روس ها از نظر کاری چه مجازی چه فیزیکی زیاد کار کردم قانونشون فقط پوله!! روس ها گرونتر هستند اما حداقل قابل اعتمادتر هستند..کشورشونم با کشورمون مشکلی نداره.اما این اروپایی ها هر روز یه گیر میدن. از این به بعد همین اشو کاسه هست.تحریم هستیم انتظار ارزونی دیگه نداشته باشیم.مشتری هم اگر دامنه بین المللی میخواد باید حالیش بشه قیمت همینی که هست..دو سه دلار بیشتر بهتر از نگران دامنه بودنه..
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2017, 14:00
عضو جدید
nic.ru بالاخره روی قیمت انتقال کوتاه اومد میگه دامنه هی com net org رو با 8.1 منتقل میکنه، تمدید هم با دپوزیت هزار دلار قیمت 8.4 میده
اما مشکل زبان روسی همچنان باقی هست
-
تعداد تشکر ها ازBozurg به دلیل پست مفید