البته من حرف های شما رو تایید میکنم و می دونم آدم باشعور و با فرهنگ که به قول معروف سرش به تنش بیارزه کم نداریم اما یه مسئله ای رو خواستم بگم که شما لحاظ نکردی.
ببینید صرف اینکه سلیقه ما اینه که با آدمای بی شعور بگردیم یا با شعور همیشه ملاک نیست الان من در جنوب شهر تهران در یه منطقه ای که اصلاً اسمش هم بد در رفته چون پول ندارم بالاتر خونه بگیرم بیشتر از 10 ساله به صورت اجباری زندگی میکنم در مناطق جنوب تهران همسایه هات معتاد و مواد فروش هستن، قمه کش هستن، حتی همسایه هات تو محرم برای اینکه نشون بدن مثلاً امام حسینی هستن قمه میزنن عَلَم های 50 کیلویی بلند میکنن، از 1 نصف شب تا 4 صبح هم تو ایام خاص مداحی دارن نمیذارن بخوابیم و... باهاشونم محترمانه صحبت میکنی ناراحت میشن میگن برای من لفظ قلم صحبت نکن فلان شده.هیچ کس هم جرات نمیکنه بهشون بگه بالا چشمتون ابروئه وگرنه انقدر جرم و کثافت کاری دارن که بشه راحت دستگیرشون کرد حتی یه روز برای مداحی نصف شب به پلیس هم مخفیانه زنگ زدم اما پلیس هم آمد مداح محترم تو میکروفون گفتن بــَه مامورای انتظامی خسته نباشید قربان بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد و دوباره تا 4 صبح خوندن ظاهراً پلیسم جرات نداره چیزی بگه.
خودم بالای شهر و خونه های آنچنانی و نوع صحبت خیلی محترمانه و... اونا رو از نزدیک دیدم و حتی به لطف کسی اونجا ها هم کلی گشتم ولی عمق حرفم اینه که همه نمی تونن بالا شهر و تو فرهنگ زندگی کنن بعضی ها مجبورن به دلیل نداری کنار بی شعور ها زندگی کنن اما این دلیل نمیشه که خودشون هم دوست داشته باشن بی شعور باشن و مثل اونا رفتار کنن برای همین اینکه به این دوستمون میگید حتماً شما بی شعورید که اطرافیان بی شعور زیادی دارید از نظر من اشتباهه و خوب نیست اینطور ندیده و نشناخته حرف بزنیم.