ممنونم از شما دوست عزیز
خیلی کمک کردید دوست عزیز
-----
این سرویس مورد تایید شما است ار RS
CPU
Xeon E3-1270 v5
RAM
64GB RAM
HDD
4x 4TB SATA HDD 7200rpm 3.5"
------------------------------------------------------

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
خواهش میکنم.
ببین دوست عزیز اپلودبوی اول کار بنده یادمه همه ازش بد میگفتن چون ضعیف بود (پول درستی نداشت اول کار) محدود میکرد( که کار درستیه که یه اپلودسنتر باید برای بقای خودش بکنه وگرنه دست کاربر رو مثل 4 اپلود باز بزاری اخرش نابودیه).بعدها اپلودبوی به مرور قوی شد و خدماتش رو گسترش داد.ببینید نباید جا بزنید نباید اول کار انتظار سود داشته باشید نباید با هر ضرر نامید بشید (در همه کاری) مطمئنا آپلودبوی هم بدون سختی به اینجا نرسیده. اپلود بوی سرور در انگلیس (رداستیشن داره) از او وی اچ (در کشور کانادا) هم داره و سرورهای زیادی هم در ایران داره که به دلیل ترافیک بالایی که ایحاد میکنه هاست دی ال (نماینده اسیاتک) سرور به صورت کاملاً مدیریت شده و رایگان بهشون تحویل میدن اما سرورهای خارج هزینه داره و چندین برابر کیفیت نسبت به شبکه های ایران داره.
همینطور که گفتم باید تبلیغ کنید یعنی سرور خوب داشته باشید اما ارزون. البته به نظر بنده هتزنر هم مشکلی نداره به شرطی که سرور مارکتی نخرید سرورهای ست اپ دار کیفیت بدی ندارن ولی شخصاً برای اپلود سنتر هتزنر رو پیشنهاد نمیدم.چون کاربر بیاد ببینه لیچ شما کنده اپلود کنده بیخیال میشه و میره سراغ یه سایت دیگه.پیشنهاد من سرورهای ارزون قیمت و رده پایین تر رد استیشنه که کیفیت شبکه بی نظیری دارن و سخت افزار نو و با کیفیت هم دارن.خلاصه حرف ها و توصیه های بنده : 1-سرور با کیفیت (در حد امکان ارزون برای جلوگیری از هدر رفتن سرمایه) 2- تبلیغ هدفمند و گسترده و جدی 3 فعالیت شما و معرفی امکانات سایتتون در فروم های مرتبط که بالاتر اشاره کردم 4- ارائه امکانات متنوع و جالب و در صورت امکان ارائه امکاناتی که مشابه ای ندارد. ( که کاربر رو به طرفتون بکشه).اینطوری وارد چرخه رقابت میشید و میزان موفقیت هم به شما و نحوه مدیریت شما و سرمایتون بستگی داره.