سلام.
----
خلاصه ماجرا: سرعت دانلود و شبکه افتضاحه، هاستینگ قبول نمیکنه و میگه مشکل از شبکه من، سرعت نت کل ایران، هارد سرور نو و هارد کاربرانه!!
----
بنده (میدونم اشتباه کردم...) یک سرور مارکتی 8 TB Ent از سایت لسترلوک
https://lasterloc.com/ خریدم (25 روز پیش).
قبلش سرور مارکتی 6 TB داشتم که مشکلی از نظر سرعت دانلود و شبکه نداشت اما بدلیل محدودیت فضا این سرور رو گرفتم.
اطلاعات رو منتقل کردن (که نمیدونم چطور سریع منتقل کردن و بعدش این همه مشکل پیش اومد!) به سرور 8 TB اما از همون روز اول از گراف میزان مصرف پهنای باند سرور کاملاً مشخصه که سرعت دانلود از این سرور افتضاحه البته خودمم تست کردم و تو ساعاتی که ملت گذاشتن رو دانلود واقعاً سرعت افتضاح میشه و به زور به 100 KB در ثانیه میرسه!
تیکت زدم که چرا اینطوریه، پاسخی که دادن:
پاسخ من:
در ادامه گفتن که سرور باید بمدت 20 دقیقه از دسترس خارج بشه تا بررسی بشه. گفتم باشه.
8 دقیقه بعدش گفتن بررسی کنید. رفتم دیدم ظاهراً فقط سرور رو یک بار ریست کرده بودن نه بررسی!
سرعت دانلود رو همون موقع چک کردم (روز بود نه ساعات شبانه) و سرعت توی روز نرمال بود و چیزی نگفتم.
خب چیزی نگفتم و 7 روز گذشت. دوباره پاسخ دادم:
پاسخی که دادن:
گفتم باشه تا نهایتش زیادش کنید. گفتن ok شد. ولی همچنان سرعت افتضاح بود. بازم گفتم، دوباره گفت که این مشکل مربوط به شبکه شماست! در پاسخ گفتم:
و پاسخی که دادن:
آیا این درسته؟!
دیگه چیزی پاسخ ندادم....
تا دو روز پیش که سرور sx61 نو خریدم (یک هفته مونده به اتمام سرور 8TB). در انتقال فایل با ftp server هم این مشکل بود. یعنی اگه 0/00001% جمله قرمز رنگ درست بود الان نباید چنین مشکلی پیش میومد.
پاسخ دادم:
اطلاعات سرور جدید رو خواستن که دادم. وارد ریموت شدن و مشخصات سرور رو دیدن و پاسخی که دادن:
گفتم ok لطفاً 2008 نصب کنید ببینیم چی میشه (گرچه میدونستم...).
نصب کردن. تست کردم ولی هیچ فرقی نکرد. (اولش سرعت انتقال روی 30-35 مگه بعدش به 0/5-10 مگ نزول پیدا میکنه!)
پاسخی که دادم:
گفتن که محدودیتی روی پورتها نیست و درخواست بررسی پورت به دیتاسنتر میدیم.
نتیجه بررسی رو دادن که همه رو هتزنر گفته بود اوکیه!
من:
پاسخشون:
من:
درخواست اسکرین شات از سرعت انتقال خواستن که بفرستن برای دیتاسنتر. دادم و درش مشخصه که حداثر ساعت بین 1-2 مگه!
دیگه پاسخی در مورد نتیجه ندادن. پاسخی که دادن:
الان من با این پاسخشون حس میکنم مخاطبم ریست شده و باید از اول ماجرا رو تعریف کنم!
پاسخی که دادم:
پاسخشون:
و در نهایت پاسخ من:
و پاسخی که داد:
لطفاً شما قضاوت کنید!