-
November 10th, 2010, 18:10
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت بین المللی قنوس

نوشته اصلی توسط
ali-m
اینجوری که شما میگی نمیشه توجیه کرد .
اگر برای 100 نفر میشه یه کارت را شارژ کرد (طبق ادعای خودشون) چرا یکی دو نفر باید مشکل پیدا کنند ؟
چرا پاسخ گو نیستند ؟
چرا وعده سر خرمن میدن ؟
چرا جواب ایمیل ها را نمیدن ؟
چرا معمولا در دفتر شرکت نیستند ؟
چرا ...
اگر حمایتش میکنید پس دارید با اینکار آبروی خودتون را گرو میزارید .
اگر پول ما را نده یعنی شما هم مثل ایشون هستید .
درسته ؟
عزیزان من، مثل اینکه شما متوجه قضیه نیستید!! ایران تحریم شده!! معنی اینو میدونید؟! یعنی هیچ کشوری در جهان نمیتونه با ما مراوده پولی و مالی و نیز قرارداد های تجاری داشته باشه مگر اینکه بخواد خودشو به دردسر بندازه و یا اینکه مثل ژاپن برای خودش مهره ای باشه (تازه همون هم یکی به میخ میکوبه یکی به نعل)....
ایشون از شما پول میگیره، بالفرض ترنسفر میکنه به آذربایجان یا استرالیا، از این جا به بعدش دست بانک هست و اگر کمی مشکوک بشوند، یا کار رو طول میدن یا کلا چوپ لای چرخ میگذارن و پول رو بلوکه می کنند.
شما با آگاهی به اینکه "ایران تحریم هست" و "ممکنه پول شما بلوکه" بشه، قبول می کنید که کردیت کارت بگیرید و یا حسابتون رو شارژ کنید. وگرنه همین هم نباشه، تا عمر دارید کسی به شما کردیت نمیده تو دنیا و هیچ اعتبار بین المللی براتون قایل نیستند! این بیزینس هیچ تضمینی نداره، همتون اینو میدونید مگر اینکه بخواید خودتون رو به ندونستن بزنید و بعد از بروز مشکل، انتظارات بیجا داشته باشید.
بنده خودم وقتی شرکت e-Gold وابسته به بانک Gold Exchange لندن حساب کل ایرانی ها رو بلاک کرد، سرمایه ای برابر 30,000 دلار آمریکا رو از دست دادم و هیچ وقت هم بهم برگشت نخورد. با اینکه پدرم بارها با بانک صحبت کرد و پیگیری نمود (ایشون تو لندن شرکت دارند و چند ماهی از سال اونجا هستند). و یا با همین کردیت کارت ها سر جمع تا حالا حدود 20,000 دلار از پولم بلوکه شده. به نظرتون من هم مثل شما یقه شرکت های واسطه یا صرافی ها رو گرفتم؟! نخیر!! قضیه بدیهی است و کاملا درک شده، نیازی به بد و بیراه گفتن به این و اون نیست!
شما اگر پولتون رو میخواید، برید جلوی در بانک شعار بدید! برید یقه مدیر عامل بانک رو بگیرید! برید با رؤسای کشورهای ابر قدرت دعوا کنید! یا اینکه قبول کنید شما خودتان ریسک این کار را پذیرفتید.
دیگر اینجا حرفی ندارم، بدرود
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
November 10th, 2010 18:10
# ADS
-
November 10th, 2010, 18:46
اول اینکه این شرکت ادعا کرده که تا 1 سال موجودی توی کارت را ضمانت میکنه که تحریم اثری نزاره روش .
من هم 6-5 سال پیش 15 هزار دلار را در E-gold به خاطر تحریم ها از دست دادم .
اونجا کسی ضمانت نداده بود که پولت سر جاش میمونه .
کسی هم طرف ما نبود و ما بودیم و دولت و e-gold
وقتی نمیتونه و به کارش اطمینان نداره و عشقی میگه 2 هفته ای کارت میرسه این مشکلات هم پیش میاد .
جواب گو هم نیست و با زبون چرب و نرم میخواد مشتری ها را آروم کنه تا خوب بارش را ببنده و بره .
امروز پول من را پس نداد .
پس بجنگ تا بجنگیم .
در شرکتش را تخته میکنم .
-
-
November 11th, 2010, 00:30
عضو انجمن
شما که اینهمه میگید پوله منو خوردن و ...... تا حالا شده برید شرکت ایشون؟
میگن پول بعضیا را پس داده. بله. همه ما که کاره هاستینگ میکنیم وقتی میبینیم کاری از دست ما بر نمیاد یا اینکه مشتری داری اذیت میکنه،پولشو پس میدیم. به قول معروف عطاشو به لقاش میبخشیم.
زمانی که آقای احدی پور پاتنر مایکروسافت بودند، ما با هم قراردار تجاری بسته بودیم. بعضی از سرویسها را را هم ایشو و هم ما بر روی تجهیزات شرکت مایکروسافت ارائه میکردیم. اون موقع کی تو ایران پارتنر بود؟
پارتنر حقیقی مایکروسافت، گواهینامه داره. بهشون از طرف مایکروساف یادبود اهدا میشه. کی تو ایران اینا را داره؟
-
-
November 11th, 2010, 01:02
شما اسم من را توی دفترش به هر کی بگی میشناسه دیگه .
از بس که رفتم اونجا .
هزار بار هم تلفنی باهاشون حرف زدم .
من که اصفهانم اینه وضعیتم وای به حال اونی که یه شهر دیگه باشه .
-
تعداد تشکر ها ازali-m به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2010, 16:53

نوشته اصلی توسط
H.Hakimi
شرکت ققنوس و صاحبش به نام احدی پور،کلاهبردارند
من الان 8 ماه که 2 میلیون به اینا بابت شارژ کارت اعتباری دادم، که پولمو خوردن و هر دفعه یه چیز میگن.با هزار بدبختی تونستم یه برگه تعهد بابت عودت پولم بگیرم ولی پولمو نمیده.
من و آقای سعیدی داریم پیگرد قضایی میکنیم که ایشا الله این کلاهبردار و بندازیم زندان و حقمونو بگیریم.
هر کسی از اینا شکایت داره با من یا آقای سعیدی تماس بگیره.
حکیمی : 09359762510

نوشته اصلی توسط
H.Hakimi
با سلام،
دیشب آقای احدی پور با من تماس گرفتن و با هم صحبت کردیم و از من عذر خواهی کردن.البته چه خوب بود که اینکار زودتر انجام میشد و به اینجا نمیرسید.من هم بهشون گفتم که مشکلات کاری قابل درکه و فکر کنم که من هم به اندازه کافی صبر کردم(8 ماه).مطمئنا باید راهکاری برای این تاخیر ها بذارن،مثلا اینکه اگر تا 1 ماه کار انجام نشد،اصل پول رو به مشتری برگردونند یا... عدم تعهد به اونچه گفته یا نوشته میشه،تمام اعتبار شرکت رو زیر سوال میبره و این کاملا طبیعیه.
آقای rexnet،حضور این شرکت یا هر شرکت دیگری در نمایشگاه،دلیلی بر تایید اونها نیست،اگر اینطوره پس عدم حضور شرکت ققنوس در نمایشگاه الکامپ امسال(در نمایشگاه سال پیش حضور داشتن)،نشوندهنده ی کلاهبردار بودن اوناست!!؟میخوام بپرسم که اگه شما جای من بودید و علاوه بر ضرر کاری که بخاطر نداشتن کارت اعتباری کردم،حتی نتونستم اصل پولمو بگیرم،باز اینارو میگفتید!!؟
در آخر اینو بگم که آقای احدی پور دیشب قول باز پرداخت پول من (2100000 تومان) رو در عرض یک هفته دادن.من هم این یک هفته رو با تمام بدقولی هایی که بهم شده و مشکلات کاری که برام بوجود اومده، به عنوان آخرین فرصت قبول کردم.در صورت باز پرداخت سر موعد من میام اینجا و بهتون اطلاع میدم ولی در صورت عدم پرداخت علاوه بر پیگیری قضایی (که مراحل اولیه رو انجام دادیم)،تمام سعی خودم رو میکنم که دیگران رو از همکاری با این شرکت نهی کنم.
با تشکر
با سلام،
خب،مهلت تموم شد و پول منو نداد،منم دیگه رحم نمی کنم.حالا دوستاش بیان ازش طرفداری کنن!!
من دارم میرم اصفهان واسه شکایت.از تمام کسایی که پول طلب دارن از اینا یا طلبکاراشو میشناسن میخوام که تا یکشنبه با من تماس بگیرن تا برای شکایت هماهنگ کنیم.
امیدوارم اونایی که میخوان از اینا پول بگیرن یه سرچی تو گوگل بکنن و اینجارو بخونین تا مثل ما اذیت نشن.
اینم شماره تلفنم:
حکیمی نژآد : 09359762510
-
تعداد تشکر ها ازH.Hakimi به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2010, 20:26
عضو انجمن
شما یک لطفی کن مارو هم در جریان بذارb-)
ویرایش توسط Amir.Mansoury : November 18th, 2010 در ساعت 20:33
-
-
November 18th, 2010, 20:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
J4vad
این شرکتها دلار پی پل رو چند محاسبه میکنند
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
قیمت ؟
ترکنش همیشه بالای 1000$ است
-
-
November 22nd, 2010, 12:37
سلام
دوستانمون كماكان در حال پيچ هستند حالا هم مورد جديد كارت ها اومده چند روز ديگه فعال مي شود نمي دونم يه كارت فعال كردن دو هفته طول مي كشه اونم بعد از 5 6 ماه .
-
تعداد تشکر ها از a_skeletor به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2010, 12:27
در اینکه آقای احدی پور کلاهبرداره شک نکنید
من تجربه ی کار با ایشون رو دارم حدود 2 یا 3 سال پیش و همه چیز رو هم همون موقع توی وبلاگ اون زمانم نوشتم(البته اون جمله ی fnxcard رو تازه اضافه کردم و البته واضحه که چیزایی که بیان شده مربوط به سایت اون زمان هستش):
کلاهبرداری مای کارت mycardsgroup.com
ویرایش توسط fovi : November 25th, 2010 در ساعت 12:52
-
تعداد تشکر ها از fovi به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2010, 12:09

نوشته اصلی توسط
fovi
در اینکه آقای احدی پور کلاهبرداره شک نکنید
من تجربه ی کار با ایشون رو دارم حدود 2 یا 3 سال پیش و همه چیز رو هم همون موقع توی وبلاگ اون زمانم نوشتم(البته اون جمله ی fnxcard رو تازه اضافه کردم و البته واضحه که چیزایی که بیان شده مربوط به سایت اون زمان هستش):
کلاهبرداری مای کارت mycardsgroup.com

نوشته اصلی توسط
a_skeletor
سلام
دوستانمون كماكان در حال پيچ هستند حالا هم مورد جديد كارت ها اومده چند روز ديگه فعال مي شود نمي دونم يه كارت فعال كردن دو هفته طول مي كشه اونم بعد از 5 6 ماه .
دوستان،
تقصیر خودمون هم هست که پیگیری نکردیم.
جهت اطلاع بدونید که من شکایت کردم از این کلاهبردار ......
حالا قرار هفته دیگه درخواست تامین خواسته بدم که اموالش مصادره کنن.مشکل فقط این رفت و آمد.
امیدوارم یکی تو زندگیش بدتر از این سرش بیاره.
-
تعداد تشکر ها از H.Hakimi به دلیل پست مفید