با سلام،
دیشب آقای احدی پور با من تماس گرفتن و با هم صحبت کردیم و از من عذر خواهی کردن.البته چه خوب بود که اینکار زودتر انجام میشد و به اینجا نمیرسید.من هم بهشون گفتم که مشکلات کاری قابل درکه و فکر کنم که من هم به اندازه کافی صبر کردم(8 ماه).مطمئنا باید راهکاری برای این تاخیر ها بذارن،مثلا اینکه اگر تا 1 ماه کار انجام نشد،اصل پول رو به مشتری برگردونند یا... عدم تعهد به اونچه گفته یا نوشته میشه،تمام اعتبار شرکت رو زیر سوال میبره و این کاملا طبیعیه.
آقای rexnet،حضور این شرکت یا هر شرکت دیگری در نمایشگاه،دلیلی بر تایید اونها نیست،اگر اینطوره پس عدم حضور شرکت ققنوس در نمایشگاه الکامپ امسال(در نمایشگاه سال پیش حضور داشتن)،نشوندهنده ی کلاهبردار بودن اوناست!!؟میخوام بپرسم که اگه شما جای من بودید و علاوه بر ضرر کاری که بخاطر نداشتن کارت اعتباری کردم،حتی نتونستم اصل پولمو بگیرم،باز اینارو میگفتید!!؟
در آخر اینو بگم که آقای احدی پور دیشب قول باز پرداخت پول من (2100000 تومان) رو در عرض یک هفته دادن.من هم این یک هفته رو با تمام بدقولی هایی که بهم شده و مشکلات کاری که برام بوجود اومده، به عنوان آخرین فرصت قبول کردم.در صورت باز پرداخت سر موعد من میام اینجا و بهتون اطلاع میدم ولی در صورت عدم پرداخت علاوه بر پیگیری قضایی (که مراحل اولیه رو انجام دادیم)،تمام سعی خودم رو میکنم که دیگران رو از همکاری با این شرکت نهی کنم.
با تشکر