نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: بی کفایتی و بی تدبیری سایت ovh-web.in

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    361
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    511 پست

پیش فرض پاسخ : بی کفایتی و بی تدبیری سایت ovh-web.in

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_mohit1 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز/ من هیچ موقع تاپیک شکایت نمیزدم. الان 5 ساله توی نت هستم و کارای سرور و مجازی سازی و کانفیگ و ... رو انجام میدم. از سایت های زیادی خرید کردم که واقعا پشتیبانیشون عالی بوده و سایت هایی هم بودن که مدیرشون سواد جواب دادن رو نداشته و تعطیلات تابستون که تموم شده سرورهاشونم جمع شدن/ ولی هیچ شکایتی نکردم. ولی این موردی که الان اعلام میکنم جهت انتقال تجربه به کاربران جدید هست که در خرید هاشون دقت کنند.
    البته کلا با مدرک و دلیل صحبت میکنم در مورد سایت ovh-web.in و دور زدن های whmcs و.... (فعلا دوست ندارم بگم کلاه بردار)
    ما یک سرور مجازی ایران با رم 4 گیگ از این سایت خرید کردیم.
    اینم عکس مشاوره قبل از خرید و سپس پرداخت
    buy.png با دقت ببنید که من 30 آپریل سفارش زدم/ درضمن تاریخ و ساعت خود whmcs شون هم خرابه و همیشه ساعت 1:40 رو نشون میده.
    میتونید از عکس زیر ببنید که واقعا جای تعجب داره چرا ایراد به این کوچکی رو درست نمیکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مشخصا چون نمیخان کسی متوجه تاخیر در ساعات پاسخگویی بشه/ چون واقعا در بسیاری از مواقع پاسخگویی به 24 ساعت هم رسید. هر موقع هم حواب میدن ساعت و تاریخ کل تیکت ها به روز میشه به همون ساعت و تاریخشون (ولی فکر کنم نمیدونن که سمت راست تیکت تاریخ رو به میلادی میزنه. وگرنه اونم دستکاری میکردن)
    time.png
    ما طبق فاکتور زیر اولین پرداختمون یک روز پس از همون سوالات قبل از خرید که 30 آپریل شد یعنی 1 می انجام شدیا 11 اردیبهشت و منتظر دریافت سرور موندیم. البته توی تیکت مشخصه چقدر گفتم که سرور چی شد .
    pay.png
    بالخره بعد از 9 روز سروری رو که میخاستم تحویل دادن اینم عکس تحویل سرور در 9 می
    server info.png

ما ازین مشکلات تحویل سرور گذشتیم و مشکلاتی که توی حین تحویل و لایسنس بود. (اونا رو خلاصه کردم حوصله نوشتنش و عکس گذاشتن دیگه نیست این موقع شبی )

بالخره سرور رو تحویل دادن و ناحق نگم سرور بد نبود و راضی بودم. ولی یه مشکل بزرگ داشت که اونم نداشتن یک پنل برای مدیریت(خاموش روشن ریبوت) سرور در هنگام هنگ و ... بود که واقعا ما رو اذیت کرد. اصلا این روزا بدون پنل در whmcs و یا پنل vnc مدیریت سرور سخت میشه.

خوب تا اینجا بازم من راضی بودم. و طبق فاکتور بالا یعنی عکس سومی بنده فاکتور ماه دوم رو هم پرداخت کردم. یعنی 11/3/96 . هفته قبل دیدم سرور کار نمیکنه و بهشون پیام دادم. گفتم ببیند چرا سرور کار نمیکنه. ولی جوابشون رو ببینید!!!!!!!!! گفتن کنسل شده شما پرداخت نکردین حذفش کردیم
    ghat.png
    بدون هیچ صحبت یا پیغام دانی سرور رو حذف کردن.
    جالب اینه هیچچ ایمیلی برای بنده ارسال نشده و من تاریخ23/6/2017 که میشه 2/4/96 بهشون در مورد قطعی پیام زدم و گفتم هیچ فاکتوری صادر نشده چرا قطع کردین. اونام یه فاکتور درست کردن و گفتن در همین تاریخ ارسال شده!!!!!!!!!! اینم مدرکش.
    invio.png

اصلا حرف ایشون درست. یعنی تاریخ پرداخت سرور من 11 هر برج هست. حالا اصلا که یه ایمیل هم در تاریخ دوم تیر که میگن ارسال شده. میشه 9 روز قبل از موعد.
    من 5ساله توی نتم. تمام سایت های حتی معمولی هم موقع رسیدن موعد پرداخت مبلغ چندین فاکتور قبل از موعد سرور یعنی یکی ده تا 14 روز قبل و یکی یک هفته قبل و یکی همان روز آخر ارسال میکنن و یکی فکر کنم یکی دو روز پس از اتمام مهلت که هشدار خذف سرویس هست. ولی ایشون هیچ ایمیلی جز اون ایمیلی که میگن و ممکنه اسپم شده باشه برای من ارسال نکرده اند. هیچ هشداری و خودشون هم میدونن. ولی نمیخان قبول کنند که اشتباه ازونا بوده و تمام اطلاعات سرور من از بین رفته. بعدم بهشون میگم چرا whmcs تون رو تنظیم نکردین اینه جوابشون که ابن روال خود whm هست. آخه مگه من بچه ام(امروز دیگه یه بچه 10 ساله هم توی نت ، نمیشه بهش بسادگی کلک زد ما که 30 رو رد کردیم)
    دوستان عزیز جوااب بدن خود whm هم پیش فرض بیشتر از یه فاکتور میفرسته. درسته؟ اصلا ایمیل هیچی. من هم تلگرام دارم هم شماره تماس در سایت. هیچ اطلاعی نباید بدن؟
    porro.png
    ایشون فکر میکنن من همین یه سرور رو دارم و منتظرم روز موعد پرداخت برسه و منم تاریخ دقیق سرور رو توی حافظه ام ذخیره کردم.
    الانم میگن اطلاعات سرورم از بین رفته و یک هفته هست که ما رو سرکار میزارن تا بالخره امشب اومدم و اینجا با مدارک گذاشتم تا بقیه در خریدشون دقت کنند تا خدایی نکرده اطلاعاتشون از بین نره.(چون همیشه نمیشه از سرور بک آپ گرفت- فقط سایت باشه بله. ولی شما فرض کن یه سرور با 100 گیگ فیلم و موسیقی و برنامه داری) پس باید سرور رو از یه جای مطمین بخرید
    پلیس فتا - سه سوت

2. تعداد تشکر ها از DaryaHost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)