سلام،
احتمال اینکه فاکتور در whmcs ایجاد نشده باشه تقریبا صفر هستش. کاربران هم موظف هستند که هر چند روز یک بار یا حداقل هر هفته یک بار پنل سایت ارائه دهنده رو کنترل کنند ببینند تیکت یا اطلاعیه جدید یا چنین مواردی قرار نداده باشن توی سایت. ایمیل ممکنه به هزار و یک دلیل نیاد یا به قول خودتون بره تو اسپم و متوجه نشید شما هم... باید پورتال رو بررسی می کردید.
در مورد مشکل زمان ایشون، حتما یک مشکل فنی هستش که پیگیریش می کنند. زمان php سرورشون مشکل داره که چیز خاصی نیست واقعا.
پنل تحت وب شاید به این دلیل نداده باشند که موجودی سرور و آی پی تموم کرده بودن و جهت راه افتادن کار شما، سرور رو از یکی از همکارا گرفتن یا حتی ممکنه امکان ارائه پنل براشون مقدور نبوده بنابه سیاست کاریشون.
یک اشتباه بسیار رایج در تیکت هاتون هم عرض کنم که باعث میشه دیرتر به جواب برسید... آقا چی شد؟ همه شرکت ها، جدیدترین تیکت ها رو اولویت آخر میذارند و بر اسا زمان ثبت به شما پاسخ میدن. با ارسال تیکت چی شد آقا ؟ تیکت شما نوسازی میشه و میره انتهای لیست... همیشه همه مواردتون رو در یک تیکت به صورت کامل بنویسید و ارسال کنید. پیگیری آقا چی شد و منتظریم و اینا نتیجه ای نداره!
تنها اشتباهی که من واقعا از سایت ایشون می گیرم، اینه که گفتند در تلگرام در ارتباط باشید... این کار به شدت غیر حرفه ای و غیر اصولی هست و به شخصه سرویس دهنده ای که بگه در تلگرام در ارتباط باشید رو نقض می کنم ( مگر سایتشون راه نیافتاده باشه ). پشتیبانی معتبر و اصولی، فقط و فقط از طریق پنل کاربری موجود در سایت باید انجام بشه نه تلگرام و واتس اپ و غیره...
انشاالله مشکل شما هم حل میشه.
با احترام.