شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
مرسی
از من هم کلی تر گفتید.ببینید عزیز این حرف های شما درسته و شما از قدیمی ها.منتها حرف شما شامل بیشتر کسب و کارهای اینترنتی میشه
مثال میارم واستون: از مشکلات ریز و درشتی که تو این کار داشتید چی بوده؟؟
اول کاری چقدر هزینه لازم میشه؟ چقدر زمان لازمه (با تبلیغات خوب در سایت ها و فعالیت در فروم ها) که به سود دهی و فروش برسم؟
کسب و کار اینترنتی، از بیس، یکی هستند فقط نحوه فعالیت و جذب تفاوت میکنه.
-----------
مشکلاتی که داشتم :
سوختن هارد
اعتماد به کسی که نباید میشد !
عدم داشتن ماژول نمایش ترافیک روی whmcs برای سرورهای داخل ایران که باعث ضرر شما میشه.
---------------------
و البته این هم بگم شما باید فراموش نکنی، تنها هستی. هیچکس نیست.
---------------------
هر کسی پلن کاری خودش رو داره، اما من اعتقاد دارم از کار باید پول در بیاری براش تبلیغ کنی، تبلیغ قبل از اینکه به سود برسی به نظر من اشتباه هست. با این حال شما خودت عاقل هستی و میدونی چی کار کنی.
اول کار شما فقط نیاز به سرور و لایسنس کنترل پنل داری که هزینه هاش هم مشخص هست.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)