سلام
به نظر من اگر پول دارید و می خواید سرمایه گذاری کنید الان ایده های نو و ناشناخته آنچنان که باید جواب نمیده نمونه اش تاکسی اندرویدی که به نظر من کلاً ایده ای بوده برای کشور هایی غیر ایران درسته چند تا از این ایده ساخته شده اما باور کنید همه شون سر جمع در روز 100 تا مسافر هم ندارن راننده خودش میرفت مسافرکشی بیشتر مسافر داشت چون مردم ما از لحاظ اعتقاد به تکنولوژی عقب تر از سایر کشور ها هستن و خیلی هم دیر تر به یه موضوعی اعتماد میکنن تو خانواده ما هنوز خیلی ها به این ستاره 700 و فلان مربع ها هم برای شارژ خریدن اعتماد ندارن میگن از کجا معلوم رمز دومم رو ند.ز.ده.
برای همین من اگه جای شما بودم و سرمایه خوبی برای شروع یه کار داشتم هرگز هرگز ریسک نمیکردم که یه ایده نو که هنوز بین مردم ناشناخته هست رو اجرا کنم بلکه به جاش راه های درآمد قطعی که نتیجه خودشون رو پس دادن رو سعی میکردم با نحوی بهینه تر و کم خرج تر اجرا کنم.
نمونه اش هم این همه کارآفرین که تو تلویزیون نشون میده و همه شون هم راه های تکراری مثل یه کارگاه خیاطی زدن، یه مزرعه کشاورزی داشتن، دامداری کردن و... رو انجام دادن و موفق هم شدن حالا بستگی به علاقه تون اگه به کامپیوتر علاقه دارید تو این زمینه هم راه های ثابتی هست مثل شرکت تبلیغات اینترنتی زدن یا مثل بچه های همین انجمن هاستینگ زدن اما دقت کنید هاستینگی که با سرمایه قدرتمندی شروع بشه خیلی سریع می تونه خودشو به لطف پول بکشه بالا و سری تو سرا کنه و با هاستینگ های تابستونی و دانشجویی و... که معمولاً با نمایندگی هاست شروع میشن و فوقش با یه سرورمجازی رم 2 گیگ تموم میشن فرق داره اما تو حیطه کامپیوتر یکم هوش اقتصادی و گوش به زنگ بودن بالاتری نیاز دارید تا موفق بشید.
کلاً از نظر من ایده ای خوبه که حالا چه جدید باشه چه تکراری فقط بدونید که مورد استقبال مردم قرار میگیره نه که مثل این همه به قول خودشون استارت آپ و ایده و... بسازن برای هیچی یه جورایی مثل موتور های جستجو ایرانی که میلیارد ها میلیارد پول بی زبون رو ریختن توش الان هیچ ایرانی ازشون استفاده نمیکنن و آخر سر احتمالاً فقط دانشجو ها باید تحمیلی استفاده کنن.
بزرگترین دلیل موفقیت یه ایده به نظر من اینه که بزرگترین دلیل ساختش آسایش و راحتی بیشتر مردم باشه نه مثلاً بومی سازی فلان چیز خارجی یا بلانسبت چاپیدن بیشتر مردم برای جیب بعضی ها.