سلام. بخوام خلاصه بگم ، بله كاملا مشكل دارند.
پيروز باشيد
سلام. بخوام خلاصه بگم ، بله كاملا مشكل دارند.
پيروز باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
ببينيد، گوگل ميگه تعداد كلمات بايد حداقل ٣٠٠ باشند. اين موضوع چندين دليل داره، مهم ترينش اينه كه اگر تعداد كلمات اين مقدار باشن، توضيح نسبتا كاملي به كاربر داده ميشه. واسه همين تعداد كلمات كمتر، باعث ميشه مطلب شما بي كيفيت شناخته بشه از نظر گوگل.
مطلب كوتاه معمولا باعث اسپم شدن نميشه البته به شرطي كه تعداد مطالب منتشر شده در يك روز، زياد نباشند. مطلب كوتاه معمولا باعث ميشه سايت شما تو صفحات اخر قرار بگيره واسه همينه كه سئو كار هاي خوب، مطالب سايت رو بررسي ميكنند و مطالب كوتاه رو با توضيح بيشتر، به ٣٠٠ كلمه ميرسونند.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
ولی دوست عزیز من یک سایت دیدم که در زمینه ی تور بود بعد برای هتبل ها نوشته ایجاد کرده بود واسه هر کدام هم دو خط نوشته گذاشته بود خیلی هم موفق بود.فقط تعداد نوشته ها زیاد بود.
الان من مشکلم یه چیز دیگس و اونم اینه که یک سایت در زمینه ی نرم افزار فروش طراحی کردم و بعد داخلش که نوشته قرار میدم لینک هم قرار میدم ولی باز یواست ایراد میگیره میگه لینک نزاشتی.
- - - Updated - - -
اگر منظور شما از گوگل یواست هست باید بگم که من سایت های زیادی رو دیدم که صفحه اول هستند و اصلا هم از یواست پیروی نکردند.شما تو همین گوگل یه کلمه ی کلیدی رو سرچ کنین ببیند که عنوان سئو بعضی از سایت هایی که صفحه اول هستند چقدر کوتاه هست در صورتی که یواست از این قضیه ایراد میگیره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)