-
عضو جدید
-
-
June 2nd, 2017 02:45
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : یک خط adsl و دو سرویس مجزا. چطور ممکنه ؟؟ (لطفا یکی علتشو بگه)
سلام
من قبلا تو شزکت اینترنتی کار میکردم
این یک امر طبیعی هست که با یک خط بشه دو تا یوز رو کانکت کرد البته نه همزمان چون هر دوخط به یک DSLAM وصل هستن مشکلی نیست و نکته دیگه اینکه هر دو یوزر مربوط به یک شرکت هست
حتی شما از یوزر دوستتونکه ار مخابرات یوزر گرفته میتونید رومودم خودتون کانفیگکنید و استفاده کنید البه اگه هنوز Mac نمیزارن رو یوزرهای مخابرات قبلا که اینجوری بود
در هر صورت مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها از mnajafi33 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mnajafi33
سلام
من قبلا تو شزکت اینترنتی کار میکردم
این یک امر طبیعی هست که با یک خط بشه دو تا یوز رو کانکت کرد البته نه همزمان چون هر دوخط به یک DSLAM وصل هستن مشکلی نیست و نکته دیگه اینکه هر دو یوزر مربوط به یک شرکت هست
حتی شما از یوزر دوستتونکه ار مخابرات یوزر گرفته میتونید رومودم خودتون کانفیگکنید و استفاده کنید البه اگه هنوز Mac نمیزارن رو یوزرهای مخابرات قبلا که اینجوری بود
در هر صورت مشکلی نیست
نه همزمان که نتونستنم کانکت کنم دو یوزر رو ولی نوبتی تونستم (ینی یه بار این بعد دوباره کانفیگ کردم رو اون یکی)
پس در اینصورت با یک مودم کافیه برای دو اکانت درسته ؟ و بعدا هم مشکلی پیش نمیاد.
ممنون از راهنماییتون میترسیدم مشکلی چیزی باشه یا بعدا پیش بیاد.
بازم تشکر
-
-
عضو انجمن
همزمان که نمیشه
مشکلی براتون پیش نمیاد
Sent from my HTC One using Tapatalk
-
-
های وب باشه
همزمان هم میشه
یه سرویسی داره های وب "اتصال همزمان" به هر تعداد که خواستی با یه اشتراک میتونی چند تا خط هم زمان وصل بشی!!
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
srsh
های وب باشه
همزمان هم میشه
یه سرویسی داره های وب "اتصال همزمان" به هر تعداد که خواستی با یه اشتراک میتونی چند تا خط هم زمان وصل بشی!!
بله اطلاع دارم. من از مخابرات سرویس میگیرم که اونم دوست عزیزمون فرمودن داره خوشبختانه
-
-
عضو جدید
من از اسیا تک استفاده میکنم و همینجور میتونم از سرویس های خط های دیگه اسیاتک استفاده کنم. امکان خوبی هست ازش استفاده های خوبی میشه کرد.
-
تعداد تشکر ها از safaeean به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
safaeean
من از اسیا تک استفاده میکنم و همینجور میتونم از سرویس های خط های دیگه اسیاتک استفاده کنم. امکان خوبی هست ازش استفاده های خوبی میشه کرد.
بله خوشبختانه مخابرات هم این قابلیت رو داره و من ازش بی خبر بودم. خیلی مدیریت پهنای باند و کارهام رو راحت تر کرده
-
-
تمام این مسائل بستگی به سرویس دهنده اینترنت شما داره که مک مودم شما را قفل میکند یا نه (در اولین اتصال شما ، مک مودم شما شناسایی و سرویس شما بر روی آن قفل میشود).
اگر قفل نمیکنند شما با تغییر کانفیگ مودم (یوزرو پسورد اتصال) میتوانید به از اینترنت تمام افرادی که از آن سرویس دهنده اینترنت سرویس میگیرند استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از ahmad4u به دلیل پست مفید