سرویس مورد نظر شما ماهانه فقط 35 هزار تومان!!
Ram = 1 Gb Hard = 30 Gb SATA OR 20 GB SSD Cpu = 1 Core Ekhtesasi Trafic = Unlimited Port = 1Gbits Datacenter = Iran / Asiatech/TIC http://client.ovh-web.in/cart.php?gid=43
ببخشید در صورت اتک خوردن چی میشه ؟ رو پارس انلاین ایپی اینترانت میشه تا بعد اتک باز ایپی اینترنت میشه برا شما هم اینطوری میشه ؟؟ منظورم جلوگیری از اتک نیست ها! بعد اتک خوردن چطوری میشه اوضاع اینو مد نظر دارم
ببخشید در صورت اتک خوردن چی میشه ؟ رو پارس انلاین ایپی اینترانت میشه تا بعد اتک باز ایپی اینترنت میشه برا شما هم اینطوری میشه ؟؟ منظورم جلوگیری از اتک نیست ها! بعد اتک خوردن چطوری میشه اوضاع اینو مد نظر دارم
با سلام ، شما اتک ارسال کنید در جا سرویس مسدود خواهد شد
در اینترانت اتکی دریافت بشه از سرور های داخلی هست که سریعا دسترسی اون ای پی به سرویس شما بسته خواهد شد
و نباید زیاد اتک دریافت کنید!
اون روشی که شما میگید میشه نال کردن ای پی که خود زیرساخت اکثر اوقات انجام میده در مورد سرور هم اگر خواستید می توانید از ما سرویس تان را تهیه کنید ما میزبان سرور گیم plusmaster.ir ایران هستیم و از نظر حملات هم بصورت 24 ساعته شبکه مانیتورینگ می گردد .