نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: بهترین روش امنیت اطلاعات داخل سرور مجازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن rahyarco آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    119 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین روش امنیت اطلاعات داخل سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-ng نمایش پست ها
    سلام
    اساتید میخواستم بدونم اگه من حالا چه از همین انجمن چه جای دیگه سرور مجازی ویندوز تهیه کنم آیا مدیر اون سایتی که ازش خریدم میتونه اطلاعات داخل سرور مجازی منو ببینه ؟
    اگه دسترسی میتونه داشته باشه به اطلاعاتم اگه بخواد (مثلا یک کپی بگیره یا دست کاری کنه) ، راه حلی هست که بتونم کاری کنم هیچ جوره نتونه به اطلاعات داخل سرور مجازی من دسترسی داشته باشه ؟

خواهشا راه حل فنی بدید نه اینکه بگید بهتره از جایی بگیرم که اعتماد داشته باشم یا شرکت باشه و ....
    مرسی

به طور کلی اگر اطلاعات سرور مجازی برای شما مهم هست قطعاً بهترین روش استفاده از سرور اختصاصی یا سایت های معتبر vps کلود می باشد .
    برای سرور مجازی بستگی به نوع سیستم عامل روش های کد گذاری مختلفی برای فایل های روی سرور وجود دارد تا از دسترسی تا حد زیادی جلوگیری کنید .
    اول باید در نظر بگیرید ادمین سرور در صورت رعایت نکردن حریم خصوصی کاربر ، از چه روش هایی می تواند به اطلاعات سرور مجازی شما دسترسی پیدا کند . ساده ترین روش ریست پسورد سیستم عامل هست . برای جلوگیری از آن می توانید اطلاعات هارد سرور را چه در ویندوز چه در لینوکس کد گدازی کنید یا برای بوت لودر لینوکس پسورد قرار دهید تا کسی به راحتی نتواند ریست پسورد دهید یا اگر از روش دیگری اطلاعات هارد شما را فراخوانی کرد اطلاعات کد گذاری شده را به راحتی نتواند مشاهده کند . این مورد هم در نظر داشته باشید که راه های فراوانی برای دسترسی به سرور مجازی وجود دارد و شما به هیچ وجه نمی توانید به صورت کامل جلوی آن را بگیرید و فقط می توانید تا حدی این کار را سخت تر کنید .

2. تعداد تشکر ها از rahyarco به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)