-
عضو جدید
🦊 فروش ویژه فضای بکاپ . پشتیبان گیری و دانلود نامحدود گوگل درایو 🦊
ویرایش توسط larsa.soft : June 21st, 2017 در ساعت 14:52
دلیل: افزودن افر ویژه
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها از larsa.soft به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2017 13:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : 🦊 فروش ویژه فضای بکاپ . پشتیبان گیری و دانلود نامحدود گوگل درایو 🦊
سلام
حدود 60 گیگ فایل تا الان آپلود کردم روش . فعلا که اروری مشاهده نکردم!
استارتر گرامی :
یجا خوندم نوشته بود دفعه اول با آی پی غیر ایرانی لوگین کنیم و بعدش دیگه مشکلی نداره با ایرانی وارد بشیم . درسته یا...؟
-
May 10th, 2017, 00:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
استارتر گرامی :
یجا خوندم نوشته بود دفعه اول با آی پی غیر ایرانی لوگین کنیم و بعدش دیگه مشکلی نداره با ایرانی وارد بشیم . درسته یا...؟
داداش دقت کن نوشته نامحدود و خود گوگل گفته 10 ترابایت ماکزیمم!! 60 گیگ شما چیزی نیست که ارور بده!!
من خودمم برام جالبه 10 ترابایتو گوگل ماهانه میده 100 دلار بعد چطوری نامحدود رو ایشون برای یکبار میده 50 هزار تومان!!
-
-
May 10th, 2017, 01:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
لایف تایم یعنی؟
اولش فکر کردم تنها برای یک ماه هست، اما الان فکر می کنم 50 هزار تومانش مادام العمر هست اگه درست متوجه شده باشم
بغله لایف تایم میباشد البته این قیمت کف گذاشتیم به تعداد محدود صرفا بخاطر اشنایی با سرویس و خدمات ما چون با این قیمت اصلا دروباکس و غیره هم نیمیدن ماهانشو چه رسه نامحدودش این فقط آفر هست که زیر قیمت میدیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
این سرویس را بر روی اکانت شخصی مشتری ارائه می دهید؟ (گوگل درایو اکانت شخصی و قدیمی جیمیل مشتری را به پلن نامحدود ارتقاء می دهید ؟برای این کار نیاز به دسترسی اکانت وجود دارد؟ )
در وب سایت گوگل حداکثر فضاء 10 ترا ذکر شده است و پلن نامحدود را برای فروش قرار نداده اند . لطفا جزئیات این موضوع را در صورت امکان شرح دهید .
در سه تصویر آخر فضای اکانت 15 گیگ دیفالت است؟ بنده این مورد را درست متوجه شده ام؟ به صورت مثال در تصویر دوم :
405MB of 15GB used
نسخه شخصی و نسخه بیزینس داره نسخه شخصی 15 گیگ رایگانه و ما بقی که تو عکس و لینک هست ماهانه از 2دلار به بالا شروع میشه
نسبت به فضایی که استفاده میکنند
نسخه که ما میدیم نسخه بیزینس هست فرقش اینه شما از خود گوگل بخرید فضا نامحدود میده ماهانه 10 دلار ما چون از نمایندگی که هست تو کانادا خریداری میکنیم پنل ریسلری داریم و قیمت پایین میدیم البته اینم افر هست چون قیمتو تغییر خواهیم داد 50 تومن یه جورایی 2 دوتا 4هارتا کنید فقط مال یک ماهشه که ما نامحدود میدیم بدون بازه زمانی لایف تایم که در نوع خودش بی نظیر هست
- $10 per user per month
- Documents, spreadsheets, and presentations
- Unlimited cloud storage (or 1TB per user if fewer than 5 users)
- Video and voice conferencing
- As described in our Privacy Shield certification, we comply with the EU-US Privacy Shield Framework as set forth by the US Department of Commerce regarding the collection, use, and retention of personal information from European Union member countries.
دقت کنید تو عکس تو حساب کاربر عادی و فردی 15 گیگ هرچی استفاده میکنید از باقی مانده میزنه ولی تو حساب بیزینس skygmail دیگه فضا نامحدوده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
استارتر گرامی :
میتونید استفاده کنید البته برای لاگین مجبورین از ای پی خارجی برید چون ایران باز نمیکنه هیچ چون بیزینسه و کلا بحث تحریم ای پی ایرانه بعد لاگین با همون ایران کار کنید موردی نداره
هر باز آپلود میتونید 5ترابایت آپلود فایل کنید
امیدوارم که لذت ببرید از سرویس
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
delta
داداش دقت کن نوشته نامحدود و خود گوگل گفته 10 ترابایت ماکزیمم!! 60 گیگ شما چیزی نیست که ارور بده!!
من خودمم برام جالبه 10 ترابایتو گوگل ماهانه میده 100 دلار بعد چطوری نامحدود رو ایشون برای یکبار میده 50 هزار تومان!!
در ادامه مبحث دیگران توضیح داده شد این برای تعدادی این قیمت میدیم صرفا افر ویژه دادیم
شما کلا بحث کاربری عادی میکنید که تا 30 ترابایتم میده برای شخصی با هزینه ماهانه 300 دلار ما پنل بیزینس داریم میدیم با فضای نامحدود که خودش 10 دلار ماهانش که ما لایف تایمشو میدیم 50 تومن باز میگم این افره چون قیمت حدودا نامحدود میشه 200 300 تومن و بالاتر و البته باز هم نامحدود
-
تعداد تشکر ها از larsa.soft به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2017, 01:46
عضو انجمن
درود؛
این بخش از سوال ایشان را پاسخ ندادید (سوال ما هم هست) :
این سرویس را بر روی اکانت شخصی مشتری ارائه می دهید؟ (گوگل درایو اکانت شخصی و قدیمی جیمیل مشتری را به پلن نامحدود ارتقاء می دهید ؟برای این کار نیاز به دسترسی اکانت وجود دارد؟ )
با تشکر.
-
-
May 10th, 2017, 01:50
عضو جدید
خیر پنل شخصی نمیدیم یعنی حساب کاربری تازه با میل تازه براشون داده میشه اون جیمل فقط حساب کاربری عادی هست که خود یوزر هم میتونه خریداری کنه مثلا ولی ما چون بیزینس میدیم
کلا حساب کاربری جدید میدیم دست کاربر
-
-
May 10th, 2017, 17:07
فایل هایی رو که رو اکانت گوگل آپلود کردیم می تونیم از طریق بخش ریموت آپلود سایت های اشتراک فایل مثل رپیدگیتور روی اون سایت ها انتقال بدیم؟
-
-
May 10th, 2017, 18:23
عضو جدید
-
-
May 15th, 2017, 16:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m2n
( فقط برای یک بار )
بله فقط یک بار میباشد
-
-
May 15th, 2017, 16:26
بقیه تاپیک هاتون کلی بحث کلاهبرداری و جواب ندادن هستش
پاسخگو اونجا میشین
چون الان ما بخوایم بخریم و حرف اون دوستامون راست باشه ......
ویرایش توسط almandata : May 15th, 2017 در ساعت 18:58
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
May 15th, 2017, 18:30
با عقل جور در نمیاد ممنون.
-