-
پاسخ : کدام سرور قویتر میباشد ؟

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام .
از سرویس دهنده contabo سوال کنید که هر Core چند Ghz خواهد بود ؟
از Contabo سوال کردم، پاسخ را بدین صورت اعلام نمودند :We have been working long and hard to optimize the infrastructure for our virtualization products. You may rest assured that we continue to permanently improve our systems. A detailed description of the architecture or hardware we use, however, is considered internal company information and can therefore not be given out. We do use full virtualization based on KVM and the employed hardware is state of the art. We are afraid this is all information regarding the underlying architecture we can provide you with.
-
-
May 1st, 2017 17:40
# ADS
-
عضو دائم
سلام
گفته نمینونیم بهتون اطلاعات بدهیم ... !!!
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rada1470
از Contabo سوال کردم، پاسخ را بدین صورت اعلام نمودند :
We have been working long and hard to optimize the infrastructure for our virtualization products. You may rest assured that we continue to permanently improve our systems. A detailed description of the architecture or hardware we use, however, is considered internal company information and can therefore not be given out. We do use full virtualization based on KVM and the employed hardware is state of the art. We are afraid this is all information regarding the underlying architecture we can provide you with.
سلام .
بی شک سرور اختصاصی ex41 که در نظر گرفته اید چندین برابر قدرت خواهد داشت .
از طرفی ؛ دیتاسنتر هتزنر بر روی ex41 ها ؛ جدیدا CPU :
i7-7700 میدهد که از i7-6700 قوی تر است .
-
-

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام .
بی شک سرور اختصاصی ex41 که در نظر گرفته اید چندین برابر قدرت خواهد داشت .
از طرفی ؛ دیتاسنتر هتزنر بر روی ex41 ها ؛ جدیدا CPU :
i7-7700 میدهد که از i7-6700 قوی تر است .
این مورد که گفتین ، تو سایت خودشون من چیزی ندیدم همون 6700 هست ، مطمئنید ؟ لینک بدید از سایت.
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nevergotme
این مورد که گفتین ، تو سایت خودشون من چیزی ندیدم همون 6700 هست ، مطمئنید ؟ لینک بدید از سایت.
سلام
این زمانی هست که سی پی یو 6700 موجود نباشد، از سری 7700 تحویل میشود به همین دلیل در سایت درج نشده و احتمال ارائه 7700 کم هست
-
-
من دنبال سرور اختصاصي خوب هستم
چندتا از داخلي هارو شنيدم؟ كدوم سرورها خوبن؟
آموزش ان ال پي
-
-
عضو دائم
سلام
در بخش درخوسات پست بزنید همراه بامشخصات مورد نیاز تا افر ارائه شود
با تشکر
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rada1470
با سلام و عرض احترام
KVM جزء مجازی ساز های Type 2 هست که به صورت مستقیم با سخت افزار در ارتباط نیست و در این شرایط شما کیفیت کمتری نسبت به مجازی ساز های Type 1 یعنی ESXI دارد، ESXI به عنوان یک HyperVisor عمل می کند و اعمال محدودیت های سخت افزار برای ماشین مجازی را برایتان فراهم می کند.
پیشنهاد می شود از سرور اختصاصی هتزنر استفاده کنید و روی آن با استفاده از ESXI مجازی سازی انجام دهید تا اینکه یک سرور مجازی بر روی مجازی ساز Type 2 خرید کنید !
فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان
-
-
عضو انجمن
با سلام
اولی رو بهتون پیشنهاد می کنم
پیروز باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
-
-
عضو جدید
سلام دوست عزیز
با توجه به تجربیات کاربران contabo از overselling وحشتناکش به هیچ عنوان ر صورتی که قصد خرید vps داشتین سراغشون نرین. قطعا پشیمون میشین.
-