نوشته اصلی توسط farssub سلام خدمت شما بله موجوده لایسنس اشتراکی میباشد ، اختصاصی ماهانه 5 دلار هزینه خواهد داشت هزینه ماهانه 10500 تومان http://licenseweb.ir/cart.php تشکر از شما اشتراکی بودن مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟ امکان تغییر آیپی در ماه به چه شکله؟ رایگانه؟ الان سفارش بزنم کی تحویل میدید؟
farssub
نوشته اصلی توسط birmusical تشکر از شما اشتراکی بودن مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟ امکان تغییر آیپی در ماه به چه شکله؟ رایگانه؟ الان سفارش بزنم کی تحویل میدید؟ لایسنس های اصلی دایرکت ادمین میباشد که با چند تغییر ای پی به فروش میرسند و هیچ مشکلی ندارن! تغییر ای پی ندارند! تحویل 1 دقیقه تا 24 ساعت میباشد
birmusical
نوشته اصلی توسط farssub لایسنس های اصلی دایرکت ادمین میباشد که با چند تغییر ای پی به فروش میرسند و هیچ مشکلی ندارن! تغییر ای پی ندارند! تحویل 1 دقیقه تا 24 ساعت میباشد اگر من بعد از مدتی سرورم رو عوض کردم (مثلا بعد از 1 ماه)، امکان بروز رسانی اطلاعات دایرکت ادمین وجود نداره؟ چون باید حتما آیپی اون عوض بشه
نوشته اصلی توسط birmusical اگر من بعد از مدتی سرورم رو عوض کردم (مثلا بعد از 1 ماه)، امکان بروز رسانی اطلاعات دایرکت ادمین وجود نداره؟ چون باید حتما آیپی اون عوض بشه سلام هر 31 روز یکبار امکان تغییر ای پی هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن