نوشته اصلی توسط
taha7
درمورد اول بنده مدتهاست باسیات هایی که خیلی معروفند و سابقه دارند(نهتازهتاسیسمثلاینسا ت)کارمیکنم و هیچ وقت عکسی از کارت ملی و شناسنامه و... ندادم
مخصوا اینکه سایت شما حتی ای نماد یا نماد های مشابهو نداره!!! پس دلیلی نمیشه من بیام و مدارکی به این مهمی رو در اختیار سایتی که خود سایت هویتش مشخص نیست قرار بدم.
باز اششاره میکنم که پی منت 24 با این قدمت و شناخته شدنش همچین چیزهایی تا به حال از منی که سالهاست باش کار میکنم نگرفته
پس این تحلیل شما از پایه غلطه
شماره موبایل مشکلی نیست و هر شخصی که تو سایت شما ثبت نام میکنه تو مرحله اول این کارو انجام داده
در مورد دوم هم بنده عرض کردم خدمت پشتیبان این سایت و البته تو تاپیک هم مشخصه که کسی که داره با سایتی مدتها کار میکنه و روتین مطمئنه که پرداخت درونش چجوره و اگر هم من این مسئله رو پرسیدم بخاطر مشکل داشتن حساب پرداخت کننده یعنی شماست. همینطور که مطلع هستید اگر پی پال به منبع مالی شما مطمئن نباشه پرداخت های شمارو میتونه و ممکنه مرجوع کنه و ان هولد نگه داره تا برطرف بشه در این حالت صرفا ما دچار مشکل میشیم و والتمون منفی میشه و حتی ممکنه سایت خدمات دهنده به ما بخاطر بدی حساب پی پال پرداخت کننده حساب مارو به کلی ببنده و این خودش خسارت هست( قانون اشاره شده با عنایت به این نکته است که مشکلی از بابت پرداخت از سمت ما وجود نداشته باشد )