نوشته اصلی توسط meisam317 امارت نشد کشورهای اسیایی بزنی بهتره میگن کمت گیر میدن .... VPS بگیر دانش خاصی لازم هست ولی خیلی سخت نیست بستگی به نیازت هست خاستی شارژ بکن نمی دونم برگشت میدن یا نه ... نمی دونم ممنونم از شما دوستان ببخشید دیر جواب میدم پادگان بودم ممنون ک وقت گذاشتید آیا کسی هست که بتونه برامون با قیمت مناسب انجام بده؟
نوشته اصلی توسط arsham91 ممنونم از شما دوستان ببخشید دیر جواب میدم پادگان بودم ممنون ک وقت گذاشتید آیا کسی هست که بتونه برامون با قیمت مناسب انجام بده؟ سلام الان شما میخوایید اکانت گوگل ادوردز رو شارژ کنید یا یک حساب ارزی افتتاح کنید و خودتون اینکار رو انجام بدید؟
نوشته اصلی توسط bluehost سلام الان شما میخوایید اکانت گوگل ادوردز رو شارژ کنید یا یک حساب ارزی افتتاح کنید و خودتون اینکار رو انجام بدید؟ فعلا امکان ساخت حساب ارزی رو ندارم چون که پیان خدمت و پاسپورت ندارم برا همین باید از حساب های مجازی استفاده کنم
نوشته اصلی توسط arsham91 فعلا امکان ساخت حساب ارزی رو ندارم چون که پیان خدمت و پاسپورت ندارم برا همین باید از حساب های مجازی استفاده کنم سلام فکر میکنم سایت payment24 پرداخت به گوگل ادودرز انجام میداد یک سری بزنید و سوال کنید ازشون موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن