من بیشتر این مد نظرمه که با فایروال فقط آیپی خودم رو مجاز به اتصال کنم. این کار شدنیه؟ یعنی یوزر از طریق پورت خودش آزاد باشه برای دانلود. ولی برای وصل شدن به ویندوز از هر طریقی آیپی های دیگه نتونن وصل شن
من بیشتر این مد نظرمه که با فایروال فقط آیپی خودم رو مجاز به اتصال کنم. این کار شدنیه؟ یعنی یوزر از طریق پورت خودش آزاد باشه برای دانلود. ولی برای وصل شدن به ویندوز از هر طریقی آیپی های دیگه نتونن وصل شن
دقیقا نمیدانم منظور شما به این آموزش هست یا نه ؟
1) به Remote Desktop لاگین کرده و به بخش Start > Administration Tools > Windows Firewall with Advanced Security مراجعه فرمایید.
2) از منو سمت چپ InBound Rules را برگزینید.
3) حال به دنبال بخش Remote Desktop (TCP-In) بگردید.
4) بر روی Remote Desktop (TCP-In) کلیک راست کرده و گزینه Properties را برگزینید.
5) در پنجره باز شده، تب Scop را باز کرده و از بخش Local IP Address اقدام به فعال سازی بخش These IP Addresses کنید.
6) با انتخاب دکمه Add تنها IP ای را وارد فرمایید که قصد دارید Remote Desktop تنها از طریق آن قابل دسترسی باشد.
7) تنظیمات را Apply > Ok کنید.
حال تنها دسترسی به Remote Desktop از طریق IP اعمال شده در Scop برقرار خواهد شد و در دیگر IP ها دسترسی مسدود می گردد.
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)