سلام خدمت کاربران و مدیران
خواهشا پست رو با دقت بخونید
من از این اقا بنام داوود که ادمی هست که به کاربرانش انگ مشکل روحی میزنه و با این کار میخاد پول مشتری رو بالا بکشه شاکی هستم.
اولا من از ایشون هفته پیش سرور درخواست دادم که بماند که چقدر بنده رو الاف کردن و اخرشم دقیقا با این عنوان که پولتم نمیده و سرور رو هر وقت دلم میخاد بهت میدم و بهانه کردن چون پیش فروش
منم اینجا اومدم پست گذاشتم و گفتم رفتار و برخورد ایشون با مشتریو ایشونم خودشون و رفقا با درست کردن ایدی فیک در تاپیک به نفع خودشون پست میزاشتند.
اخرشم خودش پیام داد و گفت پستت رو تو تاپیک حذف کن من الان بهت سروری که پولش رو خودم داده بودم گفته میدم اونم با منت
بعد یه مدت سروروم قطع شد و پیگیر شدم گفت ابیوز داشتی منم گفتم اکی باز کن اگر یکبار دیگه ابیوز گرفتم که نگرفتم و نمیگرفتم دیگه بهت نمیگم باز کنی
حالا اقا ابیوز دیگران رو بدون اینکه طرف بگه بازم کن باز کرده پس ابیوز بهانه کردنت چی بود
در تلگرام کاربری رو که یه هفته بود ابیوز داشت بدون اینکه کاربر بخواد سرورش رو باز کرد
من خودم از جاهایی سرور گرفتم که ابیوز داشتم تذکر دادند و دوباره باز کردن
اما این اقا چون عقده التماس و خواهش داره من با کلی خواهش ازش خواستم سرور رو باز کنه اونم با کلی ناز و ادا باز کرد.
قشنگ معلوم هست که منتظر بهانس تا پول مشتری رو بخوره
من مشتری قدیم اینجا و سایتها هستم و سرور هم از بیشتر جاها گرفتم تا الان خداوکیلی ادم مانند این اقا ندیدم.
دیرئز اومدم دیدم تو کانالش که همه رفقا خودش هستند گفته سرورا قطعه هک شدیم!!!!!!!!!!!
منم گفتم سرورم رو لازم دارم گفت میخای پورتت رو عوض کن منم پورت رو عوض کردم دیگه داخل سرور نرفت
از دیشب به اقا پیام میدم هی میگه یه مین دیگه فلان بلانه
تا الان که به ما گفت تیم بریز بیا ست کن گفتم باشه تیم ریختم هی پیام میدم کد نمیده
اخرش شاکی شدم
میگه اصلا نمیدم بهت سرور شما حق فلان نداری چه ربطی داره
باز کردی تموم شد رفت حق سو استفاده رو من بهت نمیدم
ابیوز رو بهانه کرده و میخاد مام بشیم بچه اقا
نه داداش من مثل تو عقده ندارم که منتظرکسی باشم
سرور رو ابیوز رو رفع کردی تمام شد دیگه حق نداری به بهانه اون کاری کنی مشتریت التماست کنه
من الان سرور ر میخام چون یه هفته بیشتر ازش استفاده نکردم
در ضمن مدیران محترم لیست تمام چت این اقا رو دارم
مدیر محترم خواخه میکنم شماره خودت رو بفرست یا ادرس بده حضوری بیام خدمتت
من پیام نمیتونم بدم به شما
میخام سند کارای این اقا رو بدم بهتون