نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: راهنمایی در مورد نحوه ورفای کردن اکانت های ارزی با مشخصات ایرانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    619
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد نحوه ورفای کردن اکانت های ارزی با مشخصات ایرانی

من فقط در مورد وب مانی اطلاعات کافی دارم که نسبت به بقیه مواردی که در نظر دارید معتبرتر و بهتره
    بالاترین پاسپورت وبمانی رو دارم که برای گرفتنش همه کاراشو خودم انجام دادم تقریبا 500 هزار تومن برام هزینه داشت.تا الان هم آدرسمو وریفای نکردم و مشکلی وجود نداشته.با کارت ملی هم میشه که باید ترجمه رسمی بشه و یه قراردادی هست که اگه بخواین اینجا آپلود میکنم که قرارداد رو باید توی یکی از نمایندگی های وبمانی توی کشورهای مختلف جلو نمایندشون امضا کنین ولی چون توی ایران فعلا نماینده نداره(بعضی ها ادعای نمایندگی دارن ولی از جانب وبمانی تایید نشدن)من قرارداد رو توی سفارت روسیه توی تهران گواهی امضا کردم و با پست DHL فرستادم روسیه.کل این پروسه حدودا 40 روز طول میکشه
    wmtransfer.com

2. تعداد تشکر ها از alirad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد نحوه ورفای کردن اکانت های ارزی با مشخصات ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط alirad نمایش پست ها
    من فقط در مورد وب مانی اطلاعات کافی دارم که نسبت به بقیه مواردی که در نظر دارید معتبرتر و بهتره
    بالاترین پاسپورت وبمانی رو دارم که برای گرفتنش همه کاراشو خودم انجام دادم تقریبا 500 هزار تومن برام هزینه داشت.تا الان هم آدرسمو وریفای نکردم و مشکلی وجود نداشته.با کارت ملی هم میشه که باید ترجمه رسمی بشه و یه قراردادی هست که اگه بخواین اینجا آپلود میکنم که قرارداد رو باید توی یکی از نمایندگی های وبمانی توی کشورهای مختلف جلو نمایندشون امضا کنین ولی چون توی ایران فعلا نماینده نداره(بعضی ها ادعای نمایندگی دارن ولی از جانب وبمانی تایید نشدن)من قرارداد رو توی سفارت روسیه توی تهران گواهی امضا کردم و با پست dhl فرستادم روسیه.کل این پروسه حدودا 40 روز طول میکشه
    wmtransfer.com
    ضمن تشکر از شما ، در متنی که ارسال کرده بودید به موارد جدید و عجیبی برخورد کردم از جمله :
    1 ) یک قرارداد ( احتملا اقرار نامه باشه ) باید جلوی چشمان نماینده وبمانی امضا بشه!!
    2 ) شما گفتید که تا به حال آدرس خودتون رو ورفای نکردید و مشکلی هم نداشتید . خب دوست عزیز مگر برای تایید شدن کامل اکانت نباید فیش بانکی + قبض تلفن و آب هم ترجمه و ارسال بشه ؟ فکر کنم تایید شدن آدرس محل سکونت و همچنین خط تلفن ثابت به همین منظور هست ...
    3 ) آیا تنها راهش ارسال از طریق پست dhl هست ؟ یعنی هیچ جایی در وب سایت رسمی وب مانی وجود نداره که بشه از طریق اون مدارک رو آپلود کرد تا از این طریق نیازی به ارسال مدارک نباشه ؟!

ممنون از اینکه در تاپیک شرکت میکنید ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)